打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] 有冇蜀國軍團 收我

我地都唔知贏過幾多次啦~"~
你地個dan大佬係咁出世頻話我地輸之嘛~"~
我唔係得我1個人咁講~"~
蜀大把人都 ...
緋雪千夜。》 發表於 1-10-2010 13:10

你地羸幾多次....關我地q事咩....
咁請問你係咪未輸過未口水過呀?

如果冇既...我咪收聲囉
蜀講野就係委屈要解釋?吳講既就係藉口係口水?
你地都幾霸道@o@""""

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
誠、–– -5

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  0whitesky0

蜀國團首選梗係追星啦!
Dan乂鍾意 發表於 27-9-2010 10:57

入追星有冇lv嘅限制,同埋要入嘅話要同邊個講?
回復 支持 反對

==我系降風既人,其實都系打機je,5使甘鬧阿==書米書囉,5會冇左d肉==槽咩je-==''
回復 支持 反對

比你地班吳國幾叻都無用,始終都係遊戲,係遊戲講到幾叻有能用咩!現實有咁叻就話jeer! 蜀國人唔玩你地至拎得番D地國戰,如唔係你地拎到咩!!! 呵呵呵呵!!!!比你地拎灑又如何,現實可以拎去賣咩!!! 大家記住係玩遊戲!!!!
回復 支持 反對

比你地班吳國幾叻都無用,始終都係遊戲,係遊戲講到幾叻有能用咩!現實有咁叻就話jeer! 蜀國人唔玩你地至拎得 ...
金腰帶3 發表於 17-3-2011 01:40

=.=初時吳國無人唔玩,你地弱國弱到改版喇,吳國無人玩果時你地咪型囉攻到出嚟
平時子午,七星,白帝,2線王果D,你地D所謂大佬唔想打就無人敢去搶.
收到料吳國無人喇就大把人去搶,至型係你地喇,D叻叻吳國人邊夠你地叻喎
回復 支持 反對

=.=叻叻=仆      PK            街.出唔到字
回復 支持 反對

呢隻game係咁架啦 ... 當你個團勁果時就係仆 ..X .. 街.....
當年未有魔虫,....蜀國 鳳舞, 果班咪又係比人咁講... 因為冇人夠佢地打...
到魔虫果D出黎, 就變左吳國係仆.... 街...但蜀國果班人係冇變架bor ...
只係因為佢地唔夠打, 由仆....街變左做正義之士... 到魔虫D人唔玩啦...
就到魏國係仆, 街..... (好似係咁, 果時我都冇玩XD) ... 因為冇人夠佢地打...
根本就係邊個國好打果個就係仆 .... 街....
回復 支持 反對

呢隻game係咁架啦 ... 當你個團勁果時就係仆 ..X .. 街.....
當年未有魔虫,....蜀國 鳳舞, 果班咪又係比人 ...
韓少 發表於 31-3-2011 11:23

帥哥注意用詞
回復 支持 反對

帥哥注意用詞
無名方士 發表於 31-3-2011 19:48

sorry 唷 ..
我已經盡力 修飾 我既用詞架啦><
回復 支持 反對

sorry 唷 ..
我已經盡力 修飾 我既用詞架啦>
韓少 發表於 1-4-2011 13:31

嗯,多謝合作^^