打印 上一主題 下一主題
收起左側

愛...諗唔到標題,但係大家入黎睇下鴉,想分享下

關閉 [複製鏈接]

唔知點解突然想分享下我既心事,就咁既...我同一個女仔,由第一日識,大約過左半年時間,我鍾意左佢,之後又過左半年,我因為某d野,覺得佢份人扮晒野咁,就唔係點解成日都串佢話佢,之後過左兩年,我地因某原因而可能唔會再見,個陣都係鐘意佢,諗住同佢表白,但都係無左件事,咁到而家過左3年幾,呢後期間我曾經叫做鐘意過其他人,但係最後,我諗返起佢,我就再無鐘意過其他人,因為,我最愛既係佢,我好後悔,覺得自己以前所做既好幼稚,我喊過好多次,我已經唔會想同佢有咩結果,只希望見到佢一眼,知道佢生活得開心,就心滿意足,我諗,此生都唔會再鐘意第二個嫁啦
回復

.....既然事情過左去就讓它過去吧
樓主唔好太執著啦~~
我以前都試過好似你錦....我都有後悔過..唔開心過..但係所有野都已經過去 無得改變
面對現實啦~你睇化左 你個人會開心d 搵個第2個你愛既人啦...

如果你真係放唔低...樓主就唔好話咩佢生活開心就得之類既說話 呢d只係自欺欺人既說話黎..
你搵唔到佢就用盡方法聯絡佢..(問fd佢電話呀 之類個d啦) 搵佢出黎講清楚/重新溝過=_=
就算比人拒絕都起碼叫做爭取過 將來你諗番都唔會覺得唔抵
未爭取過就放棄 你以後都會好e家錦後悔後悔同後悔...

沉醉於往事 不珍惜現在 將來只能後悔←希望你睇得明呢句說話   

p.s可能我講d野係難聽左d= =樓主唔好見怪 x_x
回復 支持 反對

~_~男人老狗..堅強d啦..喊乜...
入正題...唔知話你長情好定花心好-0- 又話早就中意左佢...但又唔等佢唔表白去中意其他女仔...你話覺得個女仔好扮野所以成日串佢..我會覺得你好幼稚-,-呢個世界就係你包容下我..我包容下你嫁啦...
點都好...都過左甘耐了...不如放低算啦...唔好怪我潑你冷水..你最後果句..你真係做到咩?
回復 支持 反對

其實講真,我純粹分享下我既經歷,一早就無話唔開心
個陣真係好幼稚講真= =仲有我想講,雖然應該無咩人信,但係我講既最後一句,我肯定可以做到
回復 支持 反對