收起左側

[版務公告] 意見及舉報區@手機綜合討論‧樂古

舉報者UID:914267
違規者UID:aajkwong
違規連結:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
違規樓數:#6
違規內容:版規B9

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
maxycy + 2 根據版規C5

查看全部評分

回復 支持 反對

舉報者UID:914267
違規者UID:Nelson1234
違規連結:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... tra=page%3D1&page=2
違規樓數:#11
違規內容:版規B9

本人勉強接受,感謝回報。
BY maxycy
回復 支持 反對

用戶UID:290975
   意見:你俾人set得要人回先可以睇 咁你又用b9去扣人分
唔回又睇唔到 一回ccc又扣分 你想d人點?
我可以用好多字去表達cccccc呢d字 但係有呢個需要咩?
你一係就del左個要人回先睇到既垃圾
一係就唔好人地打ccccc係想睇要回先睇到既post
咁你想人睇左再扣分 ok 咁我唔睇la

意見接受。
BY maxycy

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
maxycy + 5 根據版規C5

查看全部評分

回復 支持 反對

用戶UID:803685
意見:請問版主係唔係iphone使用者(可能多餘問但係必須確認) 如果係,建議開一個post有關最新越獄的資料,方便會員依照資料進行越獄

不是。
BY maxycy

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

用戶UID:834720
意見:iPhone版塊太小人來了~~建議增加多點活動..例如:像其他版塊的簽名活動等..

暫不考慮簽名活動;本人將於三天內舉辦活動。
BY maxycy

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

用戶UID:855290
意見:建議增加多些活動~~~

現有活動參與人數不高,再多的活動也是徒然;待現有活動完結後將推出新活動。
BY maxycy

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
maxycy + 1 根據版規C5

查看全部評分

回復 支持 反對

用戶UID:834720
意見:希望增加iPhone問題區,以方便會員發問相關問題。

現時版塊人流不高,問題集中帖沒有太大的作用,會員直接在版塊上發問吧。
BY maxycy

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

舉報者UID:927109
違規者UID:chunsan114
違規連結:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 3728&extra=page%3D1
違規樓數:#8
違規內容:連帖

已處理
BY maxycy

評分

maxycy + 2 感謝舉報

查看全部評分

回復 支持 反對

用戶UID:849953
意見:希望增加iPhone交易區,雖然我唔係炒家,不過可以幫到其他想買4S又買唔到4S既用家!!

只要不具商業或宣傳性質,暫時可直接在主版發表買賣主題。
BY maxycy

評分

maxycy + 2 感謝意見

查看全部評分

回復 支持 反對

舉報者UID:911393
違規者UID:889625
違規連結:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
違規樓數:#1
違規內容:無感受

評分

maxycy + 2 已處理,感謝回報

查看全部評分

回復 支持 反對