打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 當年﹑今日 給港服RCO的信 我的故事(三樓有珍貴圖片)

關閉 [複製鏈接]
星雪~
到最後我好想同你挑多次機a__a
回復 支持 反對

星雪~
到最後我好想同你挑多次機a__a
YAGAMII 發表於 18-10-2010 14:04

w0w..cartown
我都玩緊..得閒share拉花比我,thx.
回復 支持 反對

w0w..cartown
我都玩緊..得閒share拉花比我,thx.
tszlai01 發表於 18-10-2010 15:04

佢個網咪又係我share既=.=
回復 支持 反對

反正到了最後, 也不想將甚麼帶走
話說ESGS在台服也很有名氣
還接受了台服的專訪
出名受訪問也沒甚麼問題, 不過...
我非常不滿他們接受訪問期間無端端踩下國,港服
忘本冇口德, 刷鞋刷出面
http://www.raycity.com.tw/main_n ... 10/report_0722.html
既然ESGS咁鍾意台服既依家如你所願全部去台服玩囉
不過, 你地幫人宣傳又點
http://www.raycity.com.tw/main_n ... 10/news_1013_4.html
問你死未?
所以話, GAME都係玩自已既地區既好
可以既咪一齊攪好自己既地方囉
唱衰自已地方抬高人地對你有甚麼好處

以上係我個人意見
基本上都唔一定關港區ESGS既事
不過我覺得揹得個牌頭, 就預左榮辱於共
回復 支持 反對

佢個網咪又係我share既=.=
紅彗星 發表於 18-10-2010 15:55

係咩?.?
咁解我冇雪糕車拉花既A__A
同埋YaGaMi SAN佢整得巧令
回復 支持 反對

其實好似針BUG咁我地知道之後都唔建議大家用的
我地只有好少數人有用過bug 係全部玩家入邊一定係小數
冇記錯蛇都俾人封7日iP
用既人好多 我認為我地只係發現者
知道唔一定等於會用的
好似42組隊你話卡回城同卡時 都係大家方便
老實講唔係我地發現左E個BUG 相信都一定會有人發現 係咪?
唔係邊度黎咁多pan先=v=
在講 好似最近我都同白羊回報左某個bug 一有新bug我都會第一時間同白羊講
唔信你問佢=v=
過去既事就由佢過去啦~
wakaka
回復 支持 反對

反正到了最後, 也不想將甚麼帶走
話說ESGS在台服也很有名氣
還接受了台服的專訪
出名受訪問也沒甚麼問題,  ...
真白羊 發表於 18-10-2010 16:15

我覺得個臺服gm有加左d自己意見去= =
哎 臺灣人=v=
仲有 e家隊長冇記錯唔係紫星了 呵呵
回復 支持 反對

冇記 ...
星雪夜車神 發表於 18-10-2010 16:42

基本上我不反對大家盡情搵bug
不過搵到麻煩記得回報, 同埋以公平原則進行遊戲
回復 支持 反對

冇記 ...

唔係邊度黎咁多pan先=v=
呢句我又不能認同,除左飛城,卡時~~有好多玩家d新碎係狂扭蛋抽,我係其一!所以講野米甘肯定所有玩家都一樣!!!
回復 支持 反對

冇記 ...

其實我都幾欣賞佢地可以搵到咁多BUG出來,
令我大開眼介,
更加令我知道呢個世界真係無奇不有,
內地人真厲害,在虛疑世界可以發現BUG,
在真實世界又可以發明假雞蛋,假豉汁....ETC
回復 支持 反對