打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 惡魔暴族隊員注意

關閉 [複製鏈接]
emaxhk入左第二隊車隊喎...-w-
回復 支持 反對

emaxhk入左第二隊車隊喎...-w-
NuclearAsh核灰 發表於 31-12-2010 23:32

喺l0r...入左Afxxxx
回復 支持 反對

喺l0r...入左Afxxxx
jimkkllbbqpk 發表於 1-1-2011 11:54 AM

Btw而家同佢同隊lolz
回復 支持 反對

Hey,  我是LegendSpirit的副隊長, 我也有幾個a/c在其它車隊。
要做大牛的加 emaxHK, 我開始做la。
回復 支持 反對

我有好多問題 -,-新加坡唔係英文加咩!_! D任務都係英文..點買車車?(點買點)-.-
回復 支持 反對

Hey,  我是LegendSpirit的副隊長, 我也有幾個a/c在其它車隊。
要做大牛的加 emaxHK, 我開始做la。 ...
emax 發表於 1-1-2011 23:34

未升得35lv啊sosad
回復 支持 反對

以前玩港服,.,坐係電腦前面1日都無問題..旦而開game之前就算的起左個心肝去升下lv,最後都頂唔到兩個鐘~_~....雖然環境係一樣  不過仲係小左份親切感,,]
同埋溝通係一個問題,,,又無每日做,,又無寶石任,,搵錢同搵石合成都難..而家18lv刷小宏都係用個競速1.6.真係陰公,,,= =..
同埋佢好多車都係要用點買,,就算唔洗,,,買到0的裝都唔知係邊刷,,,
我會試下再努力下既..@@
回復 支持 反對

同埋溝通係一個問題,,,
FUNNYCAT 發表於 2-1-2011 01:09 PM

Just use ur english.

再唔係咪當單機咁玩...講真你去海外玩除非玩台服
否則你為既都只會係過下手癮
又無每日做,,又無寶石任,,搵錢同搵石合成都難..而家18lv刷小宏都係用個競速1.6.真係陰公,,,= =..
FUNNYCAT 發表於 2-1-2011 01:09 PM

08年10~12月港服咪又一樣未出暴走未出日任~少個日任唔洗死既
去到唔同環境有唔同咪當訓練下自己應變能力...
同埋佢好多車都係要用點買,,就算唔洗,,,買到0的裝都唔知係邊刷,,,

RayCitySEA照舊可以收點,市價1k@ cash兌1Mil~1.5Mil

至於刷裝既問題我有資料...不過未譯齊
你想要咩車邊套邊件?
回復 支持 反對

以前玩港服,.,坐係電腦前面1日都無問題..旦而開game之前就算的起左個心肝去升下lv,最後都頂唔到兩個鐘~_~.. ...
FUNNYCAT 發表於 2-1-2011 13:09

我之前都係 星期6 日 一放學就會坐係部電腦狂跑苗 由朝跑到晚...到老豆/呀媽叫山機先山機
但係依家玩新加坡版...坐係到10分鐘已經覺得好日悶lol
回復 支持 反對

要做大牛的加 emaxHK, 我開始做la。 ...
emax 發表於 1-1-2011 23:34

咁快做大牛-.-
真係神
回復 支持 反對