查看: 6023|回復: 57
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有點心灰..依加完全5知點好

關閉 [複製鏈接]

我同男朋友一起了就8個月了.....
但5知點解佢越來5越5相信我所講ge野.....
我又冇講大話啊.....
每次同佢講親d野....佢就會話你得先相....
我真係好5開心.....我問佢點解成日都5信我....
佢竟話因為根本5可信.....我真係好失望.....
因為我得16歲....我媽又係個d好古老ge人....
所以我5敢話比我媽知我拍拖....但其實我好想比我媽知....
5想偷偷麼麼咁.....
琴日我男朋友送我回家....比我媽d朋友見到....
我就好驚啦....之後佢就安撫我....
話5會ge你5好稔咁多啦.....
但今日就話如果你媽5比都要分手....之後佢問我聽過夫妻本是同林鳥.大難臨頭各自飛這是一句諺語??....
.之後佢就話如果我媽5比我都會咁做.....
因為女朋友可以有好多個,但父母只有2個.....
係佢講得岩....但有冇稔聽個個ge感受....
佢姐係叫我如果我媽5比我拍就分手啦.....
我個下真係好傷.....估5到佢咁咁講.....
聽到佢咁講我真係好心淡.....     
明明係我5開心...想佢哄.....
但好似變左佢嬲我lo....
唉....我依加都5知點好
回復

推.......
回復 支持 反對

距有距既道理
话哂十六碎都味去到一个完全成熟既地步
你要问下距系米想仲同你拍落去
而呢d说话往往令到你好心灰
而根据你呢篇野又令我觉得你男友好似好衰格甘
而且你系米做佐d野令到距有呢d做法?
一段感情既维系好需要坦诚既倾诉
我只系局外人
根本就没有资格理你d私人事
不过我都想你同你男友能够和好
回復 支持 反對

距有距既道理
话哂十六碎都味去到一个完全成熟既地步
你要问下距系米想仲同你拍落去
而呢d说话往往令到你好 ...
yinb34567 發表於 27-12-2010 11:42

唉...我同佢好番了.....
不過係佢應該覺得已冇野....
但我卻未能平復....係朋友口中得知原來佢覺得我好煩....
但我5搵佢咁多...同d朋友傾計(男性)因為個人同男比較fd....佢又呷醋...佢講哂啦.....
就係因為怕佢再覺得我煩...5開心.....我都5敢搵佢...係最近我2個月我有昤會覺得我d男仔朋友對我ge關心比佢多....好多時朋友都做到ge野佢反而做5到....  講到呢到我都5知點好了....
回復 支持 反對

睇落去..個男友的確想分手..
因為佢當每一次同你面對面講野時..
都帶有不耐煩心情咁..
做得男友就要令女友開心嫁啦..
竟然做5出..咁就一開始就5好一齊啦
咩屋企後對就要分手呢?搵籍口也?
回復 支持 反對

睇落去..個男友的確想分手..
因為佢當每一次同你面對面講野時..
都帶有不耐煩心情咁..
做得男友就要令女友 ...
=生無可戀)- 發表於 27-12-2010 14:37

但有時又好緊我擔心我...我都5知點好....
遲番屋次企次都會問有冇人送啊咁...
回復 支持 反對

但有時又好緊我擔心我...我都5知點好....
遲番屋次企次都會問有冇人送啊咁... ...
小星琳 發表於 27-12-2010 15:08

咁我又5知佢啦..
但咁問..可能想知你有冇其他人會送囉..
回復 支持 反對

咁我又5知佢啦..
但咁問..可能想知你有冇其他人會送囉..
=生無可戀)- 發表於 27-12-2010 15:18

佢成日覺得我5識照顧自己....
回復 支持 反對

佢成日覺得我5識照顧自己....
小星琳 發表於 27-12-2010 15:24

例如:?
佢想你照顧佢?
回復 支持 反對

例如:?
佢想你照顧佢?
=生無可戀)- 發表於 27-12-2010 15:53

例如全家番哂大陸...得番我自己一個...
就好擔心我...覺得我5識照顧自己....
佢想5想我照顧佢我就5知啦...
回復 支持 反對