打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 係唔係真嫁? (越一重新代理RCO集中討論帖)

關閉 [複製鏈接]
如果港版rco重開都幾好架
不過d ac d裝會唔會冇哂
回復 支持 反對

U1  咪又系要呃錢-~-
回復 支持 反對

越一.......
老實講 我未玩lvr之前真係唔知有間咁既野....
回復 支持 反對

U1  咪又系要呃錢-~-
cit棋 發表於 15-2-2011 23:57

棋棋, 人地都係搵食姐... 當時RCO HK Server 有扭蛋可以扭pan 碎個陣, 你都知我係點完第一階架啦,係咪?

其實, 如果如傳聞所說, RCO 會由越一代理6月1 日重開HK Server, 對本人而言, 可能都係一件值得高興的事...

當時有人叫我去玩RCO SEA ONLINE 既時候, 我真的有點心郁郁, 可惜當時有傷患, 加上有很多私人事要跟進, 所以最後都就此作罷

只不過, 本人孤陋寡聞, 只知道U1的點數, 在澳門要去到漫畫店, 某部分遊戲商店舖, 或者要上網買才行. 以本人之習慣來說, 不及當時買久遊可以在澳門7仔或ok買這麼方便.

個人而言, U1到現在為止, 我覺得佢地代理都算ok. 如果傳聞是真的, 到時希望有機會可以見到之前係RCO HK Server 的朋友...

By Edix
回復 支持 反對

棋棋, 人地都係搵食姐... 當時RCO HK Server 有扭蛋可以扭pan 碎個陣, 你都知我係點完第一階架啦,係 ...
EdixGibsonman 發表於 16-2-2011 07:23

Edix哥
期待緊你幫我刷pan邊型XDD
果陣第2階未完就汁笠鳥
回復 支持 反對

Edix哥
期待緊你幫我刷pan邊型XDD
果陣第2階未完就汁笠鳥
yikhei1 發表於 16-2-2011 19:11

QQ, 你真係乖既呢, 估唔到你仲記得我, 到時真係既話, 而我又時間許可的話, 搞掂完自己, 再幫下你咯, 我親愛的QQ

趁仲係正月十五, 祝你天天可愛, cutie 如昔
回復 支持 反對

棋棋, 人地都係搵食姐... 當時RCO HK Server 有扭蛋可以扭pan 碎個陣, 你都知我係點完第一階架啦,係 ...
EdixGibsonman 發表於 16-2-2011 07:23

有得玩番 我驚佢咪又系汁過-3- 唉
回復 支持 反對

有得玩番 我驚佢咪又系汁過-3- 唉
cit棋 發表於 17-2-2011 00:16

唉, 棋棋, 凡事都會有起有落... 最重要的是, 我們從每件事中會有甚麼得著而已...

緣起必有緣盡, 何須太過介懷呢?

我也希望等待有重開的這一天...
回復 支持 反對

唉, 棋棋, 凡事都會有起有落... 最重要的是, 我們從每件事中會有甚麼得著而已...

緣起必有緣盡, ...
EdixGibsonman 發表於 17-2-2011 06:34

係等傳聞呢個時間...不如玩下RCO SEA..真係幾好
回復 支持 反對

唔想重新重升過LV,又做傳說車任
回復 支持 反對