打印 上一主題 下一主題
收起左側

廢=壞/小學雞?邊個至岩?

今日,我開開心心咁玩cso,我今日超開心,因為我有勁多勁槍,所以我好開心

但係,我之前用勁槍都輸,好,我忍住,我忍住唔發火,我開心咁玩下一場

e場係打殭屍3,係倉庫到打,e場我做屍,我係咁追人殺,終於,我再一次死左(慘~.~),本來我死左果時雖然唔服,但係我都係玩,就係我唔開心果陣,無啦啦有人串我
                                                                                 ^^^
話:廢!!!!!!!!!!                果陣,我,個頭,發光(^_^)                我火起來,話返佢:你米煩啦!

呢個人仲係到串我!我忍無可忍想踢佢,好幸運!!!!!!!踢唔走!!!!!!!!!!!!!!!!!!佢之後就好開心咁[讚]我好廢

果時有一個人十卜我叫我踢佢,之後我想再踢佢(當然係串我果個人,佢仲嘈,廢!小學x!佢咁話我wo),第2次,唔得!好!第3次!都唔得
(p.s:小學x係指:果d輸左串人,玩bug果d人,人地小學x係輸左至話人,佢?win都話人囉!我都唔知佢係咩雞!如果係我的想法覺得)

到左第4次,再踢人,不過唔係我踢,係串我果個踢,仲要係踢我,結果?冇結果啦!!!!!!!因為果粒[果實]係比人踢呀!

最後,我想請大家評評理,到底係廢果個人應比人踢?定係勁人但串廢人果個應該比人踢?如果係我,梗係串人果個比人踢!因為佢串人先仲要踢人,令到我好辛苦得到勝利的一場,結果比人踐踏!(有邊個唔想話自己係岩?)如果係你地,你地會有咩想法?

如果cso所有人都係咁,都唔知cso會唔會有好結果!你地明白比人針對的感覺嗎?可能有人問我:洗咩火,洗唔洗咁認真;仲有可能有人會話我:傻仔!我都試過啦等,但係,你想想,如果我地唔認真,唔抵抗,次次比佢地串,你地心會好過咩?你甘心比佢地串咩,你地ga尊嚴去左邊?如果我地咁做,e種風氣都改唔到,唔係!係永遠都改唔到!!!

你地明白嗎?我的苦心!!!!你地明白果種心情嗎?如果你地唔十卜我唔緊要,你地都有言論自由!邊個都阻止唔到你地,但係,你地唔好甘心比人串!!!
(p.s:串我果個人叫dbMKdb)
回復

錯區呀小朋友 這是1.6並不是CSO
回復 支持 反對

今日,我開開心心咁玩cso,我今日超開心,因為我有勁多勁槍,所以我好開心

蠔仔 發表於 7-6-2011 22:31

係咪係到曬命先
回復 支持 反對