查看: 39159|回復: 260
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[服務] 【9點信】●代做稱號&洗KD&洗BOT 重開 可做捕蚊!!

本店為各位代做稱號 仲附加洗KD服務添!!
         先小人 後君子 本店一律先點後做

請多多支持!!

**由於21021994此會員走數 此人本身都有開店幫抽
    可見此人誠信極度極度有限! 除非你找返清條數
    否則此公告永久掛上**

**本店亦接受銀行入數 可獲原價的9折優惠!!  做多平多!!**

代做稱號:

爆頭王200gash1小時
炸彈超人600gash4-5小時
刀鋒戰士400gash4-5小時
平安回家1200gash2-3日
征服者1000gash2-3日
冒險奇兵800gash30幾日星期六,日因店主要返工 可能會做唔到
百戰先鋒600gash3-4小時
最強的伙伴1200gash2-3日仲可以順便洗埋2500殺!
爆走族800gash約2日有接關卷/血a包 另+200gash
彊屍獵人(每100次)400gash3小時內
生存專家(每100次)400gash3小時內
捕蚊殺手600gash1日最少要有一把連狙
虎膽妙算800gash即日(約4-5小時內)
天龍特攻隊(每3次虎膽)2000gash3日
補尾刀禁止1400gash2-3日
神鬼戰士200gash約1小時最好有斧頭

洗BOT:
200gash = 2000隻

滿800gash送多800隻

即係800gash有8800隻
*需要斧頭

-------------------------------------------------------------------------------------------
  洗KD服務:

400kill:200gash
1000kill:400gash
1700kill:600gash
2500kill:800gash

----------------------------------------------------
本人可以半夜幫你洗
所以當如果各位想玩 絕對唔會阻礙到完成的時間~

---------------------------------------------------------------------------

有意者可留言或pm我

多謝各位!!!

----------以下為部份成功完成者-----------

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

點解D稱號既價同我一樣既
回復 支持 反對

邊到一樣呀-_-?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

爆頭王=3-4小時?   ;P
回復 支持 反對

你地有咁多信點 我未有 點夠搶呢~
回復 支持 反對

你地有咁多信點 我未有 點夠搶呢~
絕望之影 發表於 21-6-2011 19:06

我得2點炸'︿'
回復 支持 反對

爆頭王=3-4小時?
huiwaipan1 發表於 21-6-2011 19:06

時間係死既 人係生既
我新加入 所以預鬆d姐~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 9# 新槍手

已pm~多謝你!!
回復 支持 反對