打印 上一主題 下一主題
收起左側

玩過TW晴空既少少感想(內附圖)

我既感想係想比D未玩過晴空既人睇下入面係點樣.不喜勿插:handshake

首先我係玩武者既.雖然唔係大熱.因為大家都唔知點解鍾意左月狐族果D職業(刺客同陰陽)~由其係女仔
但係其實武者都可以好可愛既.因為條尾FING下FING下.月孤果條唔會FING架

其實都唔只條尾可愛-_-隻角襯得令既話.跟住都可以好令既.唔一定係兔耳先係王道嚕
之後後面可以見到都有幾個人.明明只係係新手村.同埋zoom近左個畫面.都可以見到有幾個人就知隻GAME幾多人玩 (對唔住.其實我唔小心影到架咋)

之後哩張係可以清楚睇到條尾有幾可愛.布甸Feel勁得意-_-已經完完全全鍾意左哩個族..

跟住係哩到我想做少少介紹既.就係隻GAME D寵係有得融合.融合應該係冇計時間.因為我果陣融合左成日都冇事
融合期間.個身會有D紫色圍住.就好似張圖入面咁.一隻寵基本上有分開兩樣技能既.一樣係佢戰鬥出.一樣係融合果陣玩家會拎到既技能
同埋.融合期間係可以召多隻寵出黎幫手打.姐係換句話說.大家係可以開兩隻寵出黎幫手
(同埋我手上果件武器係橙武黎.晴空有個製作武器既系統.打怪拎材料.可以整到D勁過綠色武既武器出黎)

接著就是.Zoom遠D既一張相.其實冇咩特別.不過Zoom遠同Zoom近都係好重要.因為隻Game冇得拉畫面.
所以Zoom得愈遠.你睇既野就愈多.哩點係我覺得遺憾既地方 唔可以360睇!搞錯!
雖然係咁.總括黎講隻Game都唔差既

最後係曬恩愛既時候.羨慕唔鍾意既話可以直接飛左佢架XD

(同埋希望拎到AC玩cB.哇哈哈)
多謝你寶貴既時間睇我講左一大堆野!
回復

唔知點解我返宜覺得有時D GAME冇得360度轉先好玩....
加上Q版GAME...我一定玩=3=
回復 支持 反對

唔知點解我返宜覺得有時D GAME冇得360度轉先好玩....
加上Q版GAME...我一定玩=3= ...
『高佬』 發表於 5-7-2011 19:25

冇360度都有.冇360度既好處既!
至少郁少個掣.哇哈哈
回復 支持 反對

個畫面d背景真係整得好令0_0
回復 支持 反對

同道中人... 本人也試玩過台版..
回復 支持 反對

個畫面d背景真係整得好令0_0
血湘 發表於 5-7-2011 22:55

到時一齊玩:handshake
回復 支持 反對

同道中人... 本人也試玩過台版..
sTanLeyl殤華x 發表於 5-7-2011 23:04

最衰我打副本冇影相
回復 支持 反對

到時一齊玩
a346853374 發表於 6-7-2011 00:34

我到想玩呀,,,味玩過,,0_0希望囉到cb acc可以比我反下啦,,,
回復 支持 反對

我到想玩呀,,,味玩過,,0_0希望囉到cb acc可以比我反下啦,,,
血湘 發表於 6-7-2011 00:51

希望大家我拎到啦~_~我都好想玩啊.港板
回復 支持 反對