查看: 3579|回復: 16
收起左側

[綜合討論] 光線飛車TO--------->RCOHK之回憶 (字海..........

關閉 [複製鏈接]

大家好 今日我想講下我在RCO的人生(車手人生)

最初 我同大家一樣 都係一個1LV玩家玩起

同大家一樣 渴望出傅說車 渴望M幣 渴望G幣 ....等等

回想起我小六的那年 第一次接觸"光線飛車"<--證明左我係老手

可能一D係第二次公測後加入既人唔知咩係光線飛車

RCOHK最初係叫光線飛車

當時光線飛車是十分,十分的多人

當時的我叫:HongKong車神

這隻GAME是我一個同學介紹我玩的

還記得我當時很傻,很天真

買AE86(je98)既方法真的很天真

因為當時我不知道有"放點"這回事

所以我入"久遊點"(同樣,一D係第二次公測後加入既人唔知咩久遊點...

不停地買點數車牌後賣出(在商城) 然後買AE86...

直到某一天 我比人昆左我的點數後(唔記得叫咩名)

我就無玩幾個月(好似成半年)

直到我復出後 發現光線飛車改變了很多

人不再像以前的多... 多了很多車...有了暴走等等..

我認識了很多很多的好友

HiHA豆 , 極速蝌蚪 , dororo(昆狗)

我多謝你們給了我這麼多快速的時光

但不久之後 我再次無玩 因為我一D學業問題

當我叫"苦丨戀" 已經時最近的事

到了我的"苦丨戀"時代 有很多人我想多謝的

小灰灰以及其車隊(恋、羽影)所有人 ,
angelababy(多謝你收我咁多點 , 又放咁多野比我)
萍妹(多謝你多次以高價and收我既點同點車)
SuGaR(多謝你個天使塗同帶我升)
55699789(多謝你 你係我係RCO中最好既朋友^^)
YANBABi(有冇串錯? )
回憶兄^^ ,
人仔細細yeah (人仔^^) ,
星雪^^ ,  
細希
當然唔少得就緊係白羊兄啦^^
回復

你6年級先玩a0a我3年級玩到e+中1...
可以說...陪住Raycity出生入死
回復 支持 反對

我小學雞6年級暑假開始玩a_a
家陣中4-.-but留
回復 支持 反對

大家好 今日我想講下我在RCO的人生(車手人生)

最初 我同大家一樣 都係一個1LV玩家玩起

同大家一樣 渴望出 ...
苦丨戀 發表於 17-7-2011 11:51

好朋友
回復 支持 反對

我09年8月= =
應該係升緊中二個陣開始玩~~~
回復 支持 反對

angelababy簽到!!!
回復 支持 反對

恋、羽翼)所有人   

咁姐系應該有我份.
回復 支持 反對

昆狗比到快速時光你a__a
回復 支持 反對

我都係2009個時小3玩到e家換個冇數個ac囧我真係古唔到因為一隻新槍game汁左光線飛車佢
回復 支持 反對

恋、羽翼)所有人   

咁姐系應該有我份.
cit棋 發表於 18-7-2011 03:12

灰隊野叫恋、羽影

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
NuclearAsh核灰 + 1 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對