打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] 收&賣 動慢戰魂Card~

真.絕影皇將套裝+披風x1 (高過1800gash 再叫我吧~)
一堆垃圾裝(維特&聖鬥士) (最好幫我清左佢!!A_A) (唔出$~打win我..送後面件野比你--!)

紳士狼/莉莉絲/櫻花姬   (收完) (交易成功)
熾天使 (係熾天使的野都收)  (收了腳)

可Gash/真錢...
(如果用真錢面交吧(我住田門~唔好咁軟--)....別叫我入數= =懶...)
請出價先叫我.....唔好昆~唔該..~
回復

真.絕影皇將套裝+披風x1  幾多錢先
回復 支持 反對

唔知價= =...價高者得- -..
暫時最高叫價為 (1200 gash)

最後叫價為8月6 (最近交易更- -唔得閒- -!)
回復 支持 反對

紳士狼 +$換真.絕影皇將套裝+披風x1 得唔得?/
回復 支持 反對

紳士狼 +$換真.絕影皇將套裝+披風x1 得唔得?/

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
小雪冰 -1 系統連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

有翅天使頭
msn:cheung_hon_kit@hotmail.com
回復 支持 反對

nghoyin1995 不了~
jeffy6d 價錢呢?..幾錢@@?
回復 支持 反對

你出
回復 支持 反對

下?= = 我出!?- -唔知價-.-
200gash ok?- -有位令仔賣腳都係200gash~
回復 支持 反對