查看: 20002|回復: 13
收起左側

[影圖分享] Raycity夜景. . .(帶你漫遊新城市)

關閉 [複製鏈接]

我叫tomtomtompk,得閒加我好友,另外一問有無香港大車隊可以加我,

1.好圓的月亮

2.著火

3.我的車著了火

4.有M記同可口可樂. . .我部車又著了火

5.好多的幸運幣. . .這個黑暗城到處都有很多的幸運幣. . .

6.NEW YORX POUCE DEPT

7.市中心,很靚哦. . .

8.市中心

-------------------------------------------------------------------------------------
新城市有暫時不知道為什麼有些地方去不到,但係我去到@.@無意中按J去到的. . .很像香港的夜街景. . .

9.我覺得呢條街好似香港囉. . .有7-11、龜玲膠,好多商店. . .

10.好大間KFC. . .有押鋪. . .

11. One2free都有埋,同埋有我好多都唔識既商店. . .

12.太陽報、優之良品. . .

13.謝瑞麟珠寶金行、永長春、新同發

14.周生生珠寶金行. . .都有(好細間)

15.離開呢條好似香港的街道付近. . .

16.好多我地熟識的商店. . .

17.月亮光光. . .

18.風景如晝. . .

19.比我發現左部消防車,右邊果棵樹被燒到紅左. . .

20.呢度應該好多人識認得. . .玩級別賽會行到. . .

21.好大塊R字. . .

22.呢到d廣告牌好光. . .

23.隧道入口. . .

24.隧道出口. . .

25.無聊一影. . .

26.NEW YORX POUCE DEPT,勁似如心廣場. . .

27.好多商店. . .

28.以上圖片全部特效全開(最高),1920x1080. . .

. . .感覺很好.  .  .路與路之間闊左,甩尾都爽左. . .

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
NuclearAsh核灰 + 10 圖片分享

查看全部評分

回復

提示:
New York Police Dept ≠ NEW YORX POUCE DEPT
回復 支持 反對

提示:
New York Police Dept ≠ NEW YORX POUCE DEPT
NuclearAsh核灰 發表於 15-10-2011 23:17

好似樣,差li同c的分別. . .
回復 支持 反對

原來有夜景啦@@
港服等到下年聖誕都未有既野
宜家其他ser終於有
回復 支持 反對

原來有夜景啦@@
港服等到下年聖誕都未有既野
宜家其他ser終於有
旺角車神 發表於 16-10-2011 22:17
唉,最衰港服汁左. . .玩坡服無乜動力. . .

玩夜景的確好玩,我漫無目的行左成個鍾都唔覺悶. . .
回復 支持 反對

原來係級別個圖...有d失望
回復 支持 反對

原來係級別個圖...有d失望
marcotse 發表於 19-10-2011 21:38
即係呢個段片入面既咁不過當然宜家改左好多野,招牌、景色. . . )

http://www.youtube.com/watch?v=6F93I-z8tH0

不過夜晚靚好多. . .如果真係整幾十條香港街道就一定正好多. . .

我的第9張圖果度就好似香港d街道囉. . .

呢張:

大家覺得呢2張圖似香港邊條街???

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
NuclearAsh核灰 + 5 影圖分享

查看全部評分

回復 支持 反對

入面有個迷宮,等你去闖下,可能有嘢係入面..
回復 支持 反對

入面有個迷宮,等你去闖下,可能有嘢係入面..
暴走女神 發表於 1-11-2011 17:02

邊度有= =?

我宜家又放棄左raycity-__-"半放棄壯態,因為成日玩bf3^^
回復 支持 反對

咦? 終於有嗱? 終於唔使禁F5禁到keyboard都要換:lol
回復 支持 反對