打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 打左招(膚)先 :)

關閉 [複製鏈接]

你地好丫"""

我系一個就快會玩 新架波服既人""""

我e家仲down緊隻game-  -""""(好耐...)

我唸住個名叫:xTcwOx

我想問幾絛問題,,,,希望幫幫手;]

1.我想問E個果D (爽C) 咩黎??
2.我想問我可唔可以系呢個服到買R8架=]????(要點?)
3.我想問呢隻GAME大約有幾多HK人玩=]"
4.咩服最多HK人玩 同停系冰到傾計最多架?
5.D英文唔會太難明架可?(我玩個HK服的)
6.呢隻GAME 多唔多新架波人玩架??

仲有一絛問題!!!!!!!!!!!!就系點可以DOWN得快D-  -慢到爆

唔該哂咁多位v_v
回復

你地好丫"""

我系一個就快會玩 新架波服既人""""

我e家仲down緊隻game-  -""""(好耐...)

我唸住個名叫: ...
TcwO 發表於 22-11-2011 20:42

1.我想問E個果D (爽C) 咩黎??<唔明你問咩???>
2.我想問我可唔可以系呢個服到買R8架=]????(要點?)<有R8,不過坡服係要用點買既>
3.我想問呢隻GAME大約有幾多HK人玩=]"<呢樣野好難答到你,不過都有少於十數人左右>
4.咩服最多HK人玩 同停系冰到傾計最多架?<應該就係坡服最多人玩,因為可以收野賣野(打到英文)>
5.D英文唔會太難明架可?(我玩個HK服的)<你可以開完game之後按alt+enter,之後去開google翻譯黎查>
6.呢隻GAME 多唔多新架波人玩架??<應該少於100人>

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
NuclearAsh核灰 + 2 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

-  -......無R8
回復 支持 反對

-  -......無R8
TcwO 發表於 2011-11-22 21:02
佢講緊果部應該係概念車既romxxx
回復 支持 反對

1.我想問E個果D (爽C) 咩黎??
2.我想問我可唔可以系呢個服到買R8架=]????(要點?)
3.我想問呢隻GAME大約有 ...
chluhochlu 發表於 22-11-2011 08:59 PM

成個新架波服得唔夠100人玩咋,咁咪同港服差唔多= =?
回復 支持 反對

成個新架波服得唔夠100人玩咋,咁咪同港服差唔多= =?
阿然 發表於 2011-12-6 09:52

可以咁講既-_-"
回復 支持 反對

我入黎係純粹教你打個呼字rd4=呼
回復 支持 反對