打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴送戲飛活動不公平

關閉 [複製鏈接]

投訴人:2c27
投訴對象:ivan_bb
有關版塊:影視討論區
有關連結: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4387817&;highlight=
              http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4389439&;extra=page%3D1
有關位置:#1
投訴內容:規則已經講左
回復及留《生化危機之滅絕真相》原因的會員,就算得獎亦會被取消資格!

但係點解個個得獎者留《生化危機之滅絕真相》原因,都有戲飛拎??
求合理解釋

其他意見:
回復

佢copy錯左上一個post既內容
點樣處理要問番ivan
回復 支持 反對

佢copy錯左上一個post既內容
點樣處理要問番ivan
FMK. 發表於 14/9/2012 21:57

"回復及留《生化危機之滅絕真相》原因的會員,就算得獎亦會被取消資格!"

呢句都會Copy錯ge咩?個post係生化危機wor

活動期間sd左短訊息比佢,但冇回應,希望唔好因為延遲上報作為"投訴不成立"的藉口

回復 支持 反對

回復及留《生化危機之滅絕真相》原因的會員,就算得獎亦會被取消資格!

首先我看不明白ivan所說,為何一定要誤解為留下想看原因?
難道不可以理解為回復及留(下不想看)《生化危機之滅絕真相》原因的會員,就算得獎亦會被取消資格!
或者回復及(沒有)留(下想看)《生化危機之滅絕真相》原因的會員,就算得獎亦會被取消資格!

如有疑問,應先查詢,如PM沒回應,請到站務區提出。
回復 支持 反對

首先我看不明白ivan所說,為何一定 ...
Ron 發表於 29/9/2012 09:55

講到尾,過左幾個禮拜當事人都冇正面回應,已經感到失望
回復 支持 反對

我們已經向IVAN反映是次問題。
回復 支持 反對

我們已經向IVAN反映是次問題。
Ron 發表於 17/10/2012 01:03

好的,謝謝你!
回復 支持 反對