查看: 23867|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有無人玩過其他服?

剛係FACEBOOK 睇到
https://www.facebook.com/bubblefighterhk
有無師兄知隻gAME係 點?  聽說之前有其他國家出過
回復

封測2 同3韓版玩過 玩過殭屍模式之後韓國就ban左香港ip無玩過了
同其他射擊遊戲無大分別之後 人物受到一定水量攻擊時會被水泡包圍. 一定時間後無人打你/救你會自動逃出. 被敵隊打你就即時死亡. 自己友掂你就會救你.   擊殺係以打破水泡先為擊殺敵方.   高級狙擊槍例如R1 R2 呢d有機會1擊必殺 即係射中就連水泡都無就死左
回復 支持 反對

韓服封測開始玩 玩到band ip
跟住玩陸服CB  跟住到今年年頭因為外掛  同  ping 延遲問題越來越嚴重( 跟住冇玩

呢隻game 最大問題就係對網絡環境好高要求  連滾 連跳 呢d 進階技巧 ping值高d 都出唔到
相信 黑橘出嘅台服 應該冇呢個問題(之前玩韓服 同 陸服有lag 嘅問題真係好鬱悶)

跟住就係後期 點數裝備太過強大(陸服係咁,韓服好耐冇玩唔知)(點數槍(抽獎槍 太過屈機 唔平衡, 同埋點數防具太厚防, 用唔入點嘅裝備玩基本兩命先換到對方(點數戰士)一命,相同技術下)

估計黑橘嘅代理下 會係一隻好黑嘅game
前期都值得玩嘅( 變態裝備昧出之前,係幾刺激同有趣, 衝埋去打爆人地個個泡泡個下係好爽,仲有個遊戲風格都幾搞笑,尤其係僵屍模式)
回復 支持 反對

跟住玩陸服CB  跟住到今年年頭因為外掛  同  ping 延遲問題越來越嚴重( 跟住 ...
kennylam25 發表於 5-12-2012 02:29

韓版玩家 識唔識跳牆bug
回復 支持 反對

Killer104 發表於 5-12-2012 22:56

玩韓服個時仲昧識點樣連跳 跟住 有人出左輔助工具(應該係按鍵精靈)  跳上屋頂/參觀地圖外圍- -玩陸服個時都見到d人 用呢d bug + 狙擊係度屈人地

宜家應該封曬呢d bug 啦掛???
回復 支持 反對

Killer104 發表於 5-12-2012 22:56

咩叫跳牆bug???
回復 支持 反對

姐係而家要玩只可以等HK版出啦@.@  
我都想知係咩BUG 哈哈
回復 支持 反對

跟住玩陸服CB  跟住到今年年頭因為外掛  同  ping 延遲問題越來越嚴重( 跟住 ...
kennylam25 發表於 5-12-2012 02:29
好同意師兄講法
回復 支持 反對

咩叫跳牆bug???
絕型撒亞人 發表於 6-12-2012 18:49

第一種係 跳到半空唔落地繼續跳可以跳到上海拔唔知幾多km XD(好似有個叫法係叫空跳,我只係試過靠工具做過)
  第二種係 依靠建築物咁慢慢跳上去高嘅地方(正常去唔到嘅地方) eg 屋頂
回復 支持 反對

第一種係 跳到半空唔落地繼續跳可以跳到上海拔唔知幾多km XD(好似有個叫法係叫空跳,我只係試過靠工具 ...
kennylam25 發表於 6-12-2012 19:11

想問下你覺得依隻好玩D  定CSO ???
回復 支持 反對