打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 抽G自定的經驗分享: 如何應對愈來愈低的機率?

回復 7# grapeslai2009

人品好就可能得……
回復 支持 反對

不如又用番OC做例子, 你既然知OC會比人執左(一個好簡單的,非隨機的規律),
你OC一批機時, 都會快手D, 費 ...
唔恨得咁多 發表於 11-12-2012 20:53

我唔理咩時間,想升EX就升EX
人地汁到人地本事

單單係4隻,代表到D咩?
你話你抽到40隻都仲有D代表性,4隻罷了

既然係咁我諗你呢個POST唔會有人回喇你咁講,未試過就唔回得
咁殺人要坐監你係唔係都要試下睇下洗唔洗坐?
回復 支持 反對

人地汁到人地本事

你話你抽到40隻都仲有D代表性,4隻 ...
無名小卒=] 發表於 11-12-2012 23:41

如果你真係咁OC法, 我真係要代表G1同其他OC的玩家多謝你.
(G1:多謝你買多d防爆; 玩家: 多謝你墊下底)

我話4隻只係話智天, 40隻sr就真係冇, 不過20隻sr應該過
(詳細數字唔記得了, 另外, 幸運冇抽好耐, 而且有另一樣規律. 不冗)
但係洗唔洗40隻先有代表性呀? 識抽的話10隻8隻都好足夠確定到個勢啦!
我只係想理性討論姐, 唔洗吹到地球咁大呀!?

我贈你果句, 大意係未深入了解, 就不要吹大佢. 唔係禁制言論.
好多人都咁引用, 咁樣解啦!(睇多D報紙) 唔洗逐粒字解剖化驗既!
我都唔想講講下想變成文字遊戲囉.
回復 支持 反對

人地汁到人地本事

你話你抽到40隻都仲有D代表性,4隻 ...
無名小卒=] 發表於 11-12-2012 23:41

嘩,有罵戰睇,正,我支持樓主架,加油
回復 支持 反對

我夜晚0神4點 係高頻SER2連沖18部oc6上ex
全炒 然後玩到朝早天光6點 都無人成功上到EX出公告

所謂汁雞論果d請自重 請去了解下咩叫單機遊戲亂數表 同網絡遊戲本質上既分別
回復 支持 反對

同意樓上,我試過你上次的經驗,冇OC6咁多,
但都係爆多過升,種要十幾部
對規律E家野保持中立態度算
回復 支持 反對

姐係咁
你話機率低左又冇證據
我覺得唔夠客觀既
Btw,呢d野最後先得gameone既人知
回復 支持 反對

老老實實,我淨係覺得機率不嬲都咁係低
我第一次抽G自定部007已經玩到紅字
講完
回復 支持 反對

007,路亞 紅字中

gp黃字中

沙煞比g幣紅字中
回復 支持 反對

如果你真係咁OC法, 我真係要代表G1同其他OC的玩家多謝你.
(G1:多謝你買多d防爆; 玩家: 多謝你墊下底)

...
唔恨得咁多 發表於 12-12-2012 00:48

我諗唔會有人直接買防爆 4蚊一張 我真係想知有幾多人會咁樣去買
你唔洗代表佢地多謝我,我都未試過墊底既

10隻8隻點確定個勢?
正如你升OC,升到10隻8隻=識升?
正如果D幫人抽蛋,你係見到佢地好多抽到,但係抽唔到既佢地會列出黎?
你自定,抽到盡去到紫字都會中
幸蛋邊有盡頭.之前有人開POST咩1000幾2000個唔中
1,2個中既都有
呢D又係方法事? 明顯係運喇

乜都係講運,你講咁多方法有乜野用,無運你用乜方法都到紫字喇
我幾時有吹大?_? 我只係話乜都講運,而你就話你抽到既20部就可以好有代表性,代表晒D機率
你既證據係邊?_?
淨係話低,跟住話自己抽左20部就有代表性
你又唔係20部智天,你點知每期既機率係一樣定點呢?_?
你係工作人員定係點? 定係你破解到入去?_?
回復 支持 反對