查看: 15783|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

你地班初心者想點啫?

我地班老會員草咗咁多樂點bid封測ac都有問題???
你地班初心者為咗個封測ac,早幾日甚至今日先黎開ac,
唔夠樂點bid怨得邊個???
話我地抬高個價,大佬呀,封測呀,有得玩先呀.
我地搶有何問題???大家搶下搶下個價就千字上落,
我地錯???
有人話,讓下啲新手,新手大晒???
咁人人開個新ac都拎得啦,大把人有大把email,
大家係到狂開email,咁咪可以狂拎封測ac,
隨時1個人獨攬數十個封測ac都仲得啦.
咁點樂點就廢晒啦,要黎做乜???
我地啲老會員讓新手,邊個讓我地啲老會員???
有人仲要我地唔好bid 2個, bid 2個錯在何處???
有得bid多個梗係bid多個啦,bid多個都係想比自己啲friend,
可以一齊玩,咁又有問題???

機會係留比有準備既人架,初心者們。

評分

參與人數 3樂點 +20 Bravo! +2 收起 理由
ivan_bb + 20
勁人buk + 1 很好
Gibson_0219 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復

這個不得不讚同一下(??
我們這邊一直支持這個論壇這麼久
自己沒準備好就剛開新帳號
以為像其他討論區扣一點點積分就領取
回復 支持 反對

我都係舊會員,但唔長時間ON,一樣搶得辛苦.

咁做,起碼減少論壇流量.
其他論壇,又有MU會員,一人可以幾十個AC.
又要死server.樂古咁做完全係好事.
而話不公平果啲,根本同社會既__一樣.
唔值得同情.

BTW
我估過幾日100樂點都可以有AC,因為啲人搶一下1,2千點.
咁樣搶一輪,之後有錢既變番少錢.
咁其他人就有得上位.
回復 支持 反對

咁多樂點緊係咁講
回復 支持 反對

我放工番到黎以為冇得拎AC 點知仲有得拎到
全都係因為有得BID先可以做到
D人一直投 一直拖時間 所以先有機會投
競投系統 本來就係比習慣用開樂古既人

如果初心者怨呢樣怨個樣  (抱歉 你根本就唔應該黎樂古 請去其他論壇)
咁你地有冇諗過某D長期用開樂古又要番工既人?
官方都出左咁多咁多方式
[1/8- 7/8][時間1X點]咁多日都可以免費拎AC,仲係到怨咩D呢?
對於要番工既人黎講...咁我地又可以點?
邊到有咁多時間係到等搶AC?
如果冇競投系統/抽ac活動 根本只可以等公測

樂古BID 封測AC定律

肯等到1/2/3點實有機會比你投到AC
搶AC個班瘋狂既人 約12~1點到就會消失

就算冇樂點投都好,每次出親新GAME
樂古都有得唔洗樂點 抽AC
例如今次 都有得隨機抽封測AC咁
可以比人博下運氣,基本上CB都可以拎到
回復 支持 反對

回復 5# kit04123

回你的,我自己樂點都不多,說真的,先給有準備的人,先有優勢的人先搶,本身就是這個社會的法則
你不接受也可以,但請你別埋怨可以嗎^^

你樂點不多,也可以很簡單,找朋友幫你呀,我自己本身樂點不多

但因為我親自找朋友幫我bid,最終我都bid到6個,剛剛好給到全部朋友一起去玩
回復 支持 反對

回復 6# kioik

你也是夜收工的人啊?
我也是,不過今天放假,早知道樂古機制好,之前就不用搶得辛苦...
回復 支持 反對

這次的安排已經算好了~
不明白有甚麼好怨...

八周年活動 第 86 帖
回復 支持 反對

回復 5# kit04123

我地d老會員支持論譠,
係到經常討論,多樂點有咩問題???
咩叫"多樂點既人梗係咁講"???
意表我地要好似你咁,註冊咗個會員,
睇post不回post?有著數先彈出黎?
如果個論譠有咁多好似你呢d咁既人,
咁個論譠玩完啦
回復 支持 反對

機會係留比有準備的人
呢個我幾認同~
初心者少接觸樂古...係到埋怨得邊個~.~
我地D經常上樂古...緊係優先D嫁喇-..-"

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
ivan_bb + 10

查看全部評分

回復 支持 反對