打印 上一主題 下一主題
收起左側

[出售] 兩大神器 蒼穹EX 龍炮 多枝永久槍帳號 350元

你話知人賣唔賣得出人地夠話知你價岩唔岩買唔買啦
出$200個d真係唔好引人笑..buy你個d唔係窮鬼一名就係小學雞
利申:我都係23歲(笑)
回復 支持 反對

你話知人賣唔賣得出人地夠話知你價岩唔岩買唔買啦
出$200個d真係唔好引人笑..buy你個d唔係窮鬼一名就係小學 ...
gary0723 發表於 11-11-2013 02:12

你唔好引我笑啦!點解你的思想同智商同一的有問題人事,完全無分別囉!
我出200蚊問賣唔賣,唔賣無問題!價錢咪再加上去囉,可惜我未講完佢就話賣500
我都是同佢講呢個價錢無乜可能囉!跟著就引伸左好多問題出嚟,其中一個咪你呢的
問題人事囉,開頭出價少,是否等於唔會加上去,200是否最終定價,我好似回左咁多post都無講到喎!
你同一的人就叻唔切,好似小朋友要出嚟攞威咁,你唔好講你23歲啦!我真是笑㗎,因為你同的小學雞一樣
,仲有一開始出價低,是否等於窮鬼一名同小學雞?你呢的智商有問題人事嚟講,可能等於,世界大同,我會接受你無知同攞威

知唔知咩叫討價還價?唔知讀多兩年書先再嚟回post
回復 支持 反對

你唔好引我笑啦!點解你的思想同智商同一的有問題人事,完全無分別囉!
我出200蚊問賣唔賣,唔賣無問 ...
wkk2007 發表於 11-11-2013 07:19

叫人讀多兩年書 你又咩學歷咁把炮
ug 三大神科? master美國神校?
回復 支持 反對

叫人讀多兩年書 你又咩學歷咁把炮
ug 三大神科? master美國神校?
Mr楓 發表於 11-11-2013 07:39

以下不得再以學歷/年齡...等等去數落對方/他人
否則每回覆扣5樂點!
回復 支持 反對

講一兩句就小學雞前小學雞後你覺得自己好老咩皺皮雞?
話人無知弱智之前好心睇下你自己講野咩logic先啦係度刷新自己智商最低極限黎引我笑?
原來商品買賣個市場合理價格係由買家全權主導決定既..話人無知既背後真係令人大開眼界..
拍賣都唔會係咁啦..我諗讀幾多書都未聽過..小學雞聽到都要忍笑..
唔好怪我講野直接..睇完你講d野已經既上文下理已經幾乎confirm你係個d中文衰邏輯搞到唔合格都學人拋書包既傻仔啦..
問人咩叫討價還價用自己你個聰明腦諗下啦你根本一直係度壓人價..事敗不果就係度搞事..
呢度講左2page幾野人地都叫到$350~$400你有加過價嗎?
除左你d人生攻擊樓主我咩都睇唔到
你一早已經講左唔買啦仲講咩最終價格呀logic王???
唔好同我講咩冇講過等於冇呢d小學雞廢話呢個世界唔係有就冇架啦
不如你解釋下冇講過又點樣代表你有呀$200皺皮雞?
你冇可能就等如人地冇可能?又咩logic?唔好將自己既短處強行套於全世界人ok?
呢度已經有人出$350~$400都係你1.75~2倍呀..你仲有幾多可能性呀??
駛唔駛我計條數你睇呀23歲聰明仔??請問你個$200正常點在哪??
呢度冇人要攞威係你呢d小學雞思想成日掛住聊事鬥飛先會咁諗..淨係睇你回d野已經知啦
我係小學雞咪即係同你一樣??又引我笑??
你呢d街市師奶式既討價還價諗到都想笑..你唔係小學雞既咪係個d無知師奶囉冇分別..
23歲大個仔啦仲講埋d咩"唔是XX"小學雞用語仲細咩..
仲有讀書呢d野我就絕對唔怕多唔似你呢d以為自己讀夠書又無知既人..
不過讀多兩年讀到你咁就真係無謂囉lol

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
HC_Leung -5 非進行交易

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 14# Mr楓

好心提提你.  cso ac只會月來月底價, 佢狂出槍導致其他槍一文不值, 有心放就試試議價吧. (當本人多管閒事,不喜請忘)
回復 支持 反對

回復 20# Mr楓

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHH,
HKU學生嗎....?  超強我知識分子
回復 支持 反對

回復  Mr楓

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHH,
HKU學生嗎....?  超強我知識分子
未元物質 發表於 16-11-2013 09:17

PUSH PUSH

唔係HKU HKUST而已
回復 支持 反對

有得賣就快D賣啦 過左新年又出D變態狗槍 個帳就越唔值錢架啦
回復 支持 反對

...無啦啦變左罵戰= =,呀係啦...$400呢?$500蚊真係好難要我係褲袋拎銀包出尼...
回復 支持 反對