打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 睇到某人開post真澄清真係得淡笑 12樓有外掛王潮文

關閉 [複製鏈接]
港台巨插哂旗 渣哂fit咁。。。呢個post都幾多人唔托臭屁王
回復 支持 反對

有冇護主篇?我未睇
hkavery 發表於 1-3-2016 13:04

+1 LM想睇
回復 支持 反對

我無玩台巨,但係想食下花生姐,見到依家巨商都有彈人彈到無天安寧功能,真係幾想學下,小弟差唔多玩左巨商十年可能真係未見識過呢個功能,諗住請教下嗅屁王點先可以做到。
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 37# banban14822
話比你知。。。前港巨未結束營運有一段時間,已知商一或商二應該都記得巨商內攻城戰係重新開啟(不是國戰),當然我作為前港巨商一神域團一份子,神域團被敵時 某人用外掛彈人(當時我一上線即彈,,,我以為係個x-tarp問題  上多幾次狂彈  我當時即刻回報神域高層  要行長走團走城  唔係既話  城被爆會有攻城贏左既錢(當然係城內投資者 會跌錢) 之後神域高層 都搞左一輪走團走城 。。。見有攻城掛 2下爆城  最終寫信比gm叫佢關左攻城糸统
回復 支持 反對

留名收睇
咩叫完美轉主/重生/所有兵250轉 完美紅利 完美第一個1300萬戰up
回復 支持 反對

回復  banban14822
話比你知。。。前港巨未結束營運有一段時間,已知商一或商二應該都記得巨商內攻城戰係 ...
淚無情 發表於 1-3-2016 18:30

其實我都知既,不過係想食下花生姐,果段時間我都仲未退巨,外掛開始多果排好似係11年4月打後,之後就有彈人同幾億戰出現。
不過真係好懷念以前沖鬼,依家台巨好似係抽裝備多過沖鬼,反正就無以前咁好玩。
回復 支持 反對

回復 42# banban14822

台巨冇戈種沖鬼既樂趣。。。抽活動擺埋你既能力  想當年我商一都係沖大波太甲起家搵食
回復 支持 反對

回復 34# kiyeungd
班護主犬叫咩名?開出嚟見我六條煙!
回復 支持 反對

回復 39# 淚無情

聽聞哥段時間商2微加比掛團天魔聯軍圍攻,既團戰期間守方都比人彈左,一上番城已破
係外掛橫行既世界點敢玩攻城戰丫,就算唔兩下爆城,好似某post話齋人地2億戰點打

玩家國戰算啦XD
回復 支持 反對