收起左側

[新版情報] 22/6/2017 , 測服更新 覺醒混沌

kevin0603 發表於 24-6-2017 20:06
系出都出印凶先
而家天王都甘勁,想像吳到4合1的威力去到咩程度

打過新40段就知天王其實有幾多不足
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 24-6-2017 21:24
打過新40段就知天王其實有幾多不足

所以要組隊打40段  幾隻天王拍住上  之後31段就遇到1隊40段既怪
回復 支持 反對

henryns 發表於 24-6-2017 22:32
所以要組隊打40段  幾隻天王拍住上  之後31段就遇到1隊40段既怪

其實都唔關天王事 佢d怪無敵得太突然  你又無可能唔放野頂
龜王放完龜 佢一開無敵 隻龜王就比佢反傷自爆
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 24-6-2017 22:41
其實都唔關天王事 佢d怪無敵得太突然  你又無可能唔放野頂
龜王放完龜 佢一開無敵 隻龜王就比佢反傷自爆 ...

龜天放隻龜出泥 有反彈 可以點打......感覺上用咩都打唔贏  輸出高肯定直接反死自己
回復 支持 反對

henryns 發表於 25-6-2017 00:06
龜天放隻龜出泥 有反彈 可以點打......感覺上用咩都打唔贏  輸出高肯定直接反死自己 ...

唔洗到龜天 而家33關定3x開始 都已經有於台果條龍技 你一打佢就反到你hihi  
回復 支持 反對

henryns 發表於 25-6-2017 00:06
龜天放隻龜出泥 有反彈 可以點打......感覺上用咩都打唔贏  輸出高肯定直接反死自己 ...

....大部分人都係習慣召怪頂
彷彿忘記左巨商最強頂怪係冰柱................
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 25-6-2017 02:18
彷彿忘記左巨商最強頂怪係冰柱................ ...

你講封冰?  
容錯率低  30-40 1關封唔住就GG  
有陣D怪會跑得超快 有D怪識飛 有D怪射程放技遠 有時出場直接近點  是但1個條件出現都封唔到
有D地圖好怪/全暗  不過呢個好似無咩所謂
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 25-6-2017 00:58
唔洗到龜天 而家33關定3x開始 都已經有於台果條龍技 你一打佢就反到你hihi   ...

幾多血先   40萬血以上就GG
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 25-6-2017 02:18
彷彿忘記左巨商最強頂怪係冰柱................ ...

打段d場封咩冰 一係個場細 開場就你旁邊 一係就米字既場 封得黎都死左
回復 支持 反對

henryns 發表於 25-6-2017 07:20
幾多血先   40萬血以上就GG

應該差唔多掛 無留意 不過2~30萬應該都有
回復 支持 反對