找回密碼
 註冊
查看: 2403|回復: 4
收起左側

[綜合討論] 有無人知新出既冥王可以同時帶幾多隻係身上?

[複製鏈接]
發表於 30-3-2020 23:07:05 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
本帖最後由 Nk` 於 1-4-2020 07:22 編輯

或者有無大佬知道韓巨有無消息確實左
回復

使用道具 舉報

發表於 30-3-2020 23:44:14 | 顯示全部樓層
我估跟兇獸一樣同時可以帶4隻,我睇片同時帶明冥跟朝冥,其他2隻未出,帶左冥王就不能兇獸
回復 支持 反對

使用道具 舉報

發表於 31-3-2020 23:55:38 | 顯示全部樓層
兇最多兩隻咋?
幾時4隻=.=
回復 支持 反對

使用道具 舉報

發表於 5-4-2020 15:51:19 | 顯示全部樓層
最多两只,已转冥王的凶兽也不能合了。这注明冥王是凶兽位,所以只能带两个
回復 支持 反對

使用道具 舉報

發表於 17-4-2020 11:23:07 | 顯示全部樓層
應該無上限既, 佢出晒應該可以用晒
回復 支持 反對

使用道具 舉報

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

本版積分規則

快速回復 返回頂部 返回列表