查看: 7456|回復: 61
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 公。義 不喜及冇耐性自走=]

關閉 [複製鏈接]
唔知你地搞咩,D40lv係串D嫁啦(我都唔明)~~
我係好唔中2俾人串,不過人地係勁,唔夠你串,仲有大把人串你,同佢地玩只會搞到自己~~
俾人串慣,灰晒嫁啦,又冇人地甘勁,this is the world,人性就係甘嫁啦(平心而道)~~
正題:對同錯心知啦,係自己錯又要post人地錯既,只可以同你講:搞到人講sor唔洗死,好在宜家係game,現實的話...俾人爆左你就死得好慘;如果樓主係對既,個40lv就...對你冇言~~
唔理點,兩個都係自己講,冇咩實據,樓主圖都有D冇D,而40lv個就係自己講,又圖都冇~~
不過睇晒成個post,D人多數支持40lv,不過係甘都唔可以話一定係樓主錯,話晒個40lv識得多人,講多2講D人就信晒(平心而道),so一係你地搞D實據出黎,唔係你地私下解決,相信會比較好~~
回復 支持 反對

不過睇晒成個post,D人多數支持40lv,不過係甘都唔可以話一定係樓主錯,話晒個40lv識得多人,講多2講D人 ...
jacky672 發表於 5-8-2010 23:25

對事唔係對人~~可能月姐你係,但有D人唔係~~
個40lv平時行為好,我就睇唔到,個樓主平時係點,我都唔想知~~
如果因為一個人之前犯下事,就有左死刑,對佢唔係公平~~
個40lv冇不良紀錄?又冇人知,你唔係佢,佢係RCO搞過咩你唔一定會知,佢可以開晒分身做野,你會知?我係汁法者,我只會信証據,人心難捉,佢要係你面前做過好人,但佢唔係,好難?唔難~~
回復 支持 反對

東爺:其實我是45lv
king56k 發表於 5-8-2010 23:33

45lv~~~~
回復 支持 反對

真係估唔到.....
真白羊 發表於 6-8-2010 01:41

+個姐字好聽D姐,叫月哥or月仔好似怪怪地~~
回復 支持 反對

我係男人  唔洗加個姐字=.=   
如果有證據   我都會信證據  但樓主所謂既證據  塗左好多野 邊句係邊 ...
jacky672 發表於 6-8-2010 08:55

就係兩個都冇証據,+上兩個人會係rco做咩我地都唔一定知,45lv車手唔一定冇不良紀錄,佢用分身做咩我地唔會知~~
個樓主有前科,但我唔會因為甘唔信佢,因為今次有可能係佢對,係個45lv係度搞野,但樓主個証據有問題,所以我兩個都唔信~~
因為我就話一係佢地有人拎D証據出黎,口講唔=証據,唔係佢地最好私下解決~~
回復 支持 反對

人對自己既信任係日積月累咁儲返泥
hihicame 發表於 6-8-2010 13:51

信任?如果個45lv只係話問D同佢熟既人,點信佢?
信,如果一個人就係為左你信佢先裝好人,日積月累既信會係D咩?就只會係佢既工具~~
個45lv叫我唔好係度辨論,但佢人?就係因為你地幫晒佢口,佢仲洗出黎?就算佢錯,你地既信任都已經可能令佢既錯化0,人地都一定會話樓主錯~~
人,你唔會永遠清楚佢;信,只可能會成為佢既工具~~
仲有45lv,我唔會問你講個D人,因為你同佢地太熟,熟到佢地只要你講下就信你,問?結果只會令你如意~~
樓主,我上面甘講唔表示我信你,因為我都講過,我只信証據~~
回復 支持 反對

叫小月喔~~~或者月月都可以
真白羊 發表於 6-8-2010 20:15

小月+月月=小月月~~
回復 支持 反對

咁你又知佢地定會做衰野 ??  佢地1定會有不良紀錄??  我唔想再答你d假設性問題

放得上黎樂古  好難 ...
jacky672 發表於 6-8-2010 21:52

假設性問題~~
你地一早就設定左樓主錯lo~~
回復 支持 反對

我地冇人話樓主錯   只係叫樓主諗下點解會比人串
jacky672 發表於 6-8-2010 22:05

我講"你地"~~
冇話係你~~
回復 支持 反對

我地冇人話樓主錯
睇清楚  我有加個地字既