樓主: jimmg12
打印 上一主題 下一主題

[武器討論] M95(新狙) 是否一把好槍?!(改地方,我做觀戰)

結束時間:

正方觀點 (152)

呢把係一把神槍,雖然飄,但爆頭機會率好高
打屍1xxx攻,秒屍仔冇難度

反方觀點 (125)

得果5粒子彈,換彈又慢,拉雞仲更加慢,而且飄到死@@
打屍得5發死得人,用完5發隨時比屍殺@@

M95 好xxxx
博上位 都不是這樣博的
 樓主| jimmg12 發表於 | 只看該作者
中立
好在係1把重追
唔好在係少彈..
100%狙唔放入C-BOX
又有永久
無永久狙既值得一買
其实要看打什么模式,这把枪的定位就是生化和机甲,并不适合竞技和团战使用~~~
任何東西都一定有他的優點和缺點,

這把槍的確缺點比較多

但是目前為止只有M95和M24作為重狙發售過

難道這把槍真的沒優點嗎?

不,有(! 擊殺殭屍中扣能扣1000多血

大家可以拿其他槍作作比較,相對來說M95已經是一把相當不錯的槍了

399Gash你可以永久換一把Awp和M200嗎?(不可以

好好珍惜這把槍吧
打c超好用!!!!!
我汁左黎玩....射1槍都頭暈~''~
好過用一把輕狙.3.

入到重狙場

仲有乜好講-   -?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?

x
得5粒彈,  火力方面唔足夠
會飄,  唔合適新手用.
換彈慢
p.s. 重狙之中佢最垃圾
M95 唔係一把好既"重狙"
對於其它重狙離講
佢既"甩狙","快狙"都係唔準既
加上得5粒彈,換彈又慢
我覺得TRG重好過佢 -__-
M24的確系神槍  

但依把吾至於吾好用
喪屍扣1000hp又點
我覺得根本就唔應該用重狙打喪屍

重狙係應該for 一般打
點知.....
搞場比賽~_~
正方一隊,反方一隊
用下就會覺得順架啦 佢唔係漂 你試下描狙一下就唔郁盲狙個個位 係100%準
支持m95

首先講番m95 由樓主提出既缺點

1.拉雞慢 可以用q換槍快小小
2.換彈慢.你比人打果陣用到無彈唔通仲用主槍-0-?唔關事.50.BMG 唔慢就真係奇
3.子彈少. 其實5粒真係夠用.打一般5粒都take唔到1,2件要反省下.我唔知啦.憑佢把聲我估佢應該可以打屍幾遠下.
4.飄.只係開左槍會飄.你開槍方法正確毫無問題
對d冇重狙既人幾好用
一槍打得死人,算係咁啦..
其實我都有d想買m95,所以睇左根多le d post,
發現好多人多話飄,又唔係連狙,甩一甩槍就可以吧(總算可以快少少)
同埋我有一個壞習慣,就係一用狙就鍾意甩槍,有時重控制唔到==(可能cs1.6玩awp玩太多)
用m95
我會享受果種描人既感覺
由見到人到開槍果種反應性係得佢做得到
係你描中人果下 會有一下好似定格咁
就係果一刻開槍
係得佢先至穏成咁
如果話佢垃圾既唔該自己檢討一下先
係咪你既打法有問題
我mp5當狙尼用 之後話佢癈得唔得??
e支野係d好識判斷戰埸形勢既人用既
狙館對m24好不利喎._.
100蚊有枝100攻100命中既狙 你仲想點?_______________?
呢把野飄到咁
射一射就飄一飄
好討厭
雖然高攻,但係佢飄已經好討厭嫁啦
勁槍1把   攻高  穿透力高
M24先勁
1個人守水路 得5粒彈玩毛咩 你又唔係下下打頭 隻屍背住你都射唔到佢個頭啦(講緊普通屍)
m95好用,一下一隻
唔好當M24,awp,m200,白金冇道!!
反方 審判唔得~_~?
我用係用awp神A_A
個把新狙?壞處多過好 玩快狙個時好E卡住/玩開AWP快狙ga話,一玩個把新狙就會太快,快到出唔到彈 重要ga係佢得5粒彈 同人地D AWP玩=冇得玩 重好震 換彈好慢 用連狙玩快狙重好過佢 但係D人話盲狙好準,唔知係唔係呢?
今/聽日打得唔得
我一定知持反恐啦O(∩_∩)O哈哈~
真係唔明 -_-
AWP 係各項能力都係M95之上......(除左盲狙,高攻)
點解重要打....
自己係1.6人.支持番AWP

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?

x
OK啦-.-都唔知有咩好講~有得買重已經好好-_-5彈冇得話小~
對d雞仔狙都仲可以,但對awp跟本唔洗玩,射得又慢,又重,又飄
唉,支m95好屎,用awp算la,awp超勁 @@
M95 最大優點就是在戰神之章

打坦克同直升機. 包玩到你HI一HI

而運用在實戰.不會輸蝕過awp

個人認為d數值 除左攻擊力之外其他都廢up.
5粒彈根本冇咩問題=.= 睇反d回 5粒彈都殺唔到人真係要檢討  
支持技術才是王道~.~ 完全發揮到把槍先最勁
無弓.咁睇下8點邊方贏a_____a
我想正負都做.........
總結..........e把槍有好有吾好..........<廢話
今晚8:00 I WILL COME
m95 is rubbish!
8點啦..快D開場啦-3-
睇下咩人用嫁姐 比廢人用都係廢
新狙槍係勁槍,
這無疑係.
試下玩c2用e把野先
話勁既快D去01-07度打狙啦
黎啦 come@@
ya,  AWP 大勝 M95 啊!!!!!!!!!!!!!!

AWP : 11  比  4 : M95
M200 王道><
把m95 我1次都味用過 唔批評(中立)@@
m24 dog
m95 is very good !!!!!!!!!!!
出到fs,點夠挑呀~.~
支持m95果班做咩淆哂既369
忘記左錄低AE果場-.-
7月做ct用AWP wo好9啊距
得5發
搵劉(長)同姚明挑籃球
劉(長)輸左就話佢"垃圾"
明白公平測試的重要性嗎??
ed野中學已經有講 唔係好難明姐
awp專長係打一般啊果d mode
m95專長係打彊屍 戰神mode
m95打到d彊屍飛尼飛去 一槍打頭上千血ed當睇唔到??
不過 m95打一般 團死mode都好好用
如果支槍落左係一個唔識判斷戰埸形勢 打慣9沖既人手上咪廢囉
學會判斷形態都係一個必須技巧 唔識就出尼嘈果d要反省一下
成堆人係度你都照沖出去開槍m95既缺點咪發揮哂出尼囉
識得等到堆人分心先出尼偷襲打死一個咪發揮到支槍囉
踵然話e樣野awp都做到
但係m95唔洗供款喎
仲有
你地個比試有無將兩team人既技術都加入考量之中??
讀多d書啦
打個比方
試兩對跑鞋
舊果對搵職業跑手試
新果對搵個小學雞試
結論有說服力嗎??
做個咁既比賽出尼就想話比人聽自己好客觀喎
小學雞就會信既
上五樓買麵食
哈哈哈,上五樓的快活
88先-v-
請大家支持   ( 反方 )

反方才是正確     反支持 m95 槍
m95廢狙都殺到人: D
不是,因為佢走的時侯好難打到D人OR屍,只針對可屍仔
新槍好勁,一下一隻c仔

d人冇用過or唔識用,就話佢垃圾
支持反方!!!!!!!!
未用過
唔知點樣
M95唔係垃圾,飄係幫你爆頭,係支好槍
把野飄到咁..又唔準
如果打緊個時..得番你一個打人地一個(1p1)一到埋身戰..用m95實死
得個5粒彈..用awp有10粒
盲狙既機會都會提高啦
把追都唔好用既-,- 個人意見~
cso名:唯LoVEaNaN
隊伍:反方
cso名:xFSl柒月omo
立場:反方
另招人挑awp a__a
cso名: johnson19950
隊伍:反方(AWP)
參加者:
正方:怪人66(正方求人手,太少人= =)
反方:xFSl柒月omo,唯LoVEaNaN
多數都應該係AWP贏
冇人正方= =
1打4可憐@@
兩條友仔係度玩野-3-
__枝狙好nub
是否一把好槍?,係睇你點用,le d野冇得講
=-= 我用過把狙一次。。。
感覺太飄 開過一槍就唔想再開。。。飄飄下搞到頭都暈
同埋我個人覺得支槍太重,係團死GE時候對住CAMP GE 重狙手好難同人1:1咁斗CAMP(=﹣=我鐘意部雞仔多過衝,不喜勿插)
5粒子彈又好似小左D
又重又小子彈係就係攻高打C打到1千幾血但係屍一多打到冇子彈又話者遇著有人用雷比王到頭來未又係死
講真開頭聽到好高攻真係有個衝動想買,但係對比番其他狙槍支槍係唔係真係值399 GASH?最重,最小子彈而且用完仲有小小頭暈,換子彈時間又係最慢,換黎GE只係高攻? 印象中當時M24好像賣得平過佢。用番經濟學GE cost/benefit Analiese 支槍唔多合付經濟原則,但收藏家大可以買黎收藏
得5粒彈 拉雞仲更加慢  換彈果到又慢 而且飄到死下死下@@
其實呢版槍計番都係打屍勁
玩狙場攻高無用 夠秒人就得
反而子彈/重量/換彈等等呢d就好重要
就係因為你一個換彈
就比人做低左
so呢把槍我比佢40分啦(100分為準)
cso名:a920789
隊伍:反方 (支持AWP)
cso名:我個名掉返轉左
隊伍:正方
M95 I _ U
如果用M95打C中身有成5xx,中頭更加有埋1xxx
係awp4x/2x
何況awp唔係個個都有永久
咁當然係M95好d
如果M95槍槍爆頭同AWP比
M95當1000
1000x5=5000
AWP最多得400
400x10=4000
GG
總之我唔鐘意AWP LMAO
我夠鐘意M95,你係要話M95唔好
你回覆我唔係同我講你想同邊個講?
你唔比我同其他人講?
樓上個位,我唔想曹變成罵帖,好冇?
哦,我個ac唔會比人用,冇第二個人
咁下次唔好回覆錯人bor
唔好罵自己先得ga
乖豬
提醒你唔好回覆錯姐
望下最頂有野睇a___a
咪當awp,trg42,m24,m200冇到!!
估到你....
我支持反方...
雖然佢係一把重狙
但跟awp,trg,m200相比
還有一段距離
樓主請在反方加上禁m24 plz
幾時開波架??
我好耐無玩過無外掛既場啦 (琴日比xm 8自描爆得好慘)
我個人有m2000,唔洗買呢之野,不過m2000邊行邊射有時唔準,而m95就做到呢一點
正方既多過反方,但又得果兩丁友挑機,神奇呢~.~?
正方求人手-.-
好似無乜人-.-
成日都係到話把新重狙廢過trg同awp,,,鬼唔知咩.,試下你又冇trg同awp 我都唔會信你會唔買囉,係人都知呢把狙冇咁好架啦 拎到出黎比你地買又點會好過trg呢d冇得買永久呢
呢到所謂的討論跟本不設實際吧
講左咩都冇人會正面回應
自彈自唱 曬氣
等時間來決定答案吧
1,枝槍重到咩咁
2, 玩快狙根本就無可能
3, 仲廢過trg
4,經常打唔中
5,只有無狙鏡打準d
m95好ya!!!
爆頭又準!
幾時開戰-.-
我想做觀戰=]
辯手: 19
正方:5
星期五12點應該仲番緊學,唔通要我逃學= =?
其实要看打什么模式,这把枪的定位就是生化和机甲,并不适合竞技和团战使用~~~
樓主玩野?_?
時間:9月24日 12:00a.m <番學中
24號好像是星期五....-___-

仲有.輸嬴決定唔到m95是否一把好槍.

雙方唔同實力
想玩狙擊之館,希望玩到la ><
我又要報9月24日果場
cso名: jacky9394
反方(m200)
@@我睇番校表 先發現24/9要番學- -
星期六得唔得 啫係25/9
推丫
唔推呢個活動進行唔到@@
頂- -
打錯日- -
可唔可以25/9 星期6???
我果日要去呀婆度@@
係咪post 錯版,,應該去約戰區post bor
用其他槍得嗎0,0?
因為冇!
報左名..e到冇我名
爆頭機率高哈哈
咁d人唔洗用外 掛lu
買m95!!!!!
包好用過自描 =]
最衰我狙廢.__.

唔係我又打a___a
jimmg12多謝你呀><
多謝你改時間(感恩)
正方幾時咁多人架 --
打屍得5發死得人,用完5發隨時比屍殺@@
幾時開波.\/.
11點a.m 會唔會早左dd
M95雖然係好多方面都比5上其他重G
但佢有一d其他重G冇ge特色:
就係佢可以穿5個人(姐係4個牆)
開鏡時行冇聲
重G之中盲狙/跳狙最準
所以我做正方
m95個邊有我!想輸都難
講技術既姐 我覺得好用 係有時瞄凖打不中姐 場場都殺幾十個先死5-10次
9月25日 11:00a.m我唔得閒喎
樓主改下得5得aR?
我果日9.00 am - 2pm 唔得
sorry X 100000 ><
i not like m95,because m95拉雞N慢are
awp is pro gun
反方  cso名:乂乂達達乂乂 唔用 nnpp個ac ok?
一般般啦  又唔可以話太差
用果陣就唔太ok啦..  佢一定要你企定定先中..  唔係就好大機會唔中..  但攻擊就真係好勁..
9:00 la!~open room la~
注意 pm,,,," 不是am `
貓兒;D` 發表於 25-9-2010 08:59 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
i 9:00pm no come are~
我泥唔到添-_-
By柒月
toDay play??
改左野~~
我推一推
yoyo 9:00
死 怪人66 成日改時間 又改ser 又改日期 ,本身今日11點am又改到9點pm,搞到人地唔知你幾時開場
我本身去07ser,點知道你突然話去 團2ser,我又冇入到軍團又要我去求其去溫個軍團入先入到 團2ser
冰字頭果個 同埋 通街咀靚女好q快
3vs4--->sm= =
唔準,,少彈,,重,,
AWP都好過M95勁多
咁多人淆左冇泥玩嫁
死,唔記得左- -今晚去左BBQ
岩岩返到
莪正反2方刀撐
131415234啪累杳
幾時再打-_-?
快速回復 返回頂部 返回列表