打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [ 童話 Online 專屬討論區 ]

關閉 [複製鏈接]
原帖由 lee請不要宣傳論壇eel 於 2006-11-5 15:10 發表
可能無人認識我..但我只係想玩童話既人集中係道係討論/留言

本人係童話既名:乂鬼v影乂..(得閒就add下我啦.)
常玩既ser:棒棒糖-最下果個
本人lv:6lv(升左一個鍾..其他時間去左做道具..)
本人職業:現 ...

你用左新手包???定咩???我申請左帳號~~但入唔倒=[]=!!佢話帳號密碼錯誤=[]=!!
回復 支持 反對

原帖由 leekyoeel 於 2006-11-5 15:10 發表
可能無人認識我..但我只係想玩童話既人集中係道係討論/留言

本人係童話既名:乂鬼v影乂 /HK影  /HK乂影
常玩既ser:棒棒糖-最下果個ser
本人lv:15lv                     /14lv    /8lv
本人職業:格  ...

我申請左帳號入唔倒喔=[]=!!!!你係未用新手包????
回復 支持 反對

原帖由 leekyoeel 於 2006-11-8 09:02 發表

無呀= =|||..你要申會員又申a/c喎= =

我申請左啦~~~佢仲有60點比你既~~~但唔知點解打完帳號連唔倒~~~佢話密帳錯誤=[]=!!
回復 支持 反對

原帖由 leekyoeel 於 2006-11-9 03:26 發表

下...咁我唔多清楚喎= =..一係你叫d玩到既人幫你申a/c呀

你幫我申請一個啦>_<我 email:   michael2003ckw@yahoo.com.hk
唔該晒你>_<
回復 支持 反對

原帖由 leekyoeel 於 2006-11-9 04:02 發表

你密我呀..我唔知你要咩a/c同咩密碼...

發左信件比你啦^^~~
回復 支持 反對

原帖由 小拳仔BB 於 2006-11-17 01:28 發表

係呀~因為冇得係官網down。除非d人放上黎比人down

唔係掛........前2日岩岩買左大顯新手包喔=[]=!!!!
咁點算.............
回復 支持 反對

今日幾多點開始有得入?????????
回復 支持 反對