查看: 51352|回復: 1000
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [ 童話 Online 專屬討論區 ]

關閉 [複製鏈接]
可能無人認識我..但我只係想玩童話既人集中係道係討論/留言

台灣ser:
本人係童話既名:乂鬼v影乂 /HK影  /HK乂影
常玩既ser:棒棒糖-最下果個ser
本人lv:15lv                     /17lv    /15lv
本人職業:格                   /法      /劍

香港ser:
本人係童話既名:HK乂影  /HKv乂v影
常玩既ser:2ser
本人lv:            11         /10
本人職業:        法         /闍

台灣:
官網:http://fairyland.lager.com.tw/
ps:如果你下載安裝器好慢..你就去下載迅雷5黎下載啦...

香港:
官網http://www.fairylandhk.hk/
ps:香港係11月22日先玩得既...

最後希望會有多些人玩童話 及 在這裡留言

回復

你玩香港ser???
一齊玩台ser啦 11月14日 唔洗錢丫
好唔好= =?
回復 支持 反對

原帖由 lee請不要宣傳論壇eel 於 2006-11-5 15:10 發表
可能無人認識我..但我只係想玩童話既人集中係道係討論/留言

本人係童話既名:乂鬼v影乂..(得閒就add下我啦.)
常玩既ser:棒棒糖-最下果個
本人lv:6lv(升左一個鍾..其他時間去左做道具..)
本人職業:現 ...

你用左新手包???定咩???我申請左帳號~~但入唔倒=[]=!!佢話帳號密碼錯誤=[]=!!
回復 支持 反對

回想當年,,
      港版64魔C,,
            好懷念阿,,
                  台版終免後或者會玩返,,
名:寂寞的回憶
職:幻C/闇C
回復 支持 反對

原帖由 wai1993123 於 2006-11-5 23:56 發表
你玩香港ser???
一齊玩台ser啦 11月14日 唔洗錢丫
好唔好= =?

本人係玩台ser嫁...
不如係地講埋你地玩開咩ser呀..
我玩開最下果個....
ps:唔洗等到14日先玩得.依家玩得啦

回復 支持 反對

1法師 主打帶升
其他掛工技

希望nakuz係台server 開團
回復 支持 反對

下=.=...乜童話有話過終免咩=0=..係既..我都玩番=.=..
回復 支持 反對

樓主 咩ser丫?????
回復 支持 反對

戰士
回復 支持 反對

原帖由 於 2006-11-6 09:28 發表
下=.=...乜童話有話過終免咩=0=..係既..我都玩番=.=..

http://gnn.gamer.com.tw/4/25024.html
回復 支持 反對