打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ★小說 狂亂之虎令異變Season2☆(已更新第五十五話.#677)版主更新時間:21-1-2008

關閉 [複製鏈接]
呢到扣分好鬼嚴嫁 所以我都唔係好想講野囉
ken大大扣分唔會扣到手軟嫁 大家小心d呀!!!!!
不過nakuz自從冇得講私服 d人愈黎愈小!!!
回復 支持 反對

hi,又係潛左水一排既我0.0
比個壞消息同好消息大家
我又會上黎吹水喇,但係我可能又唔會日日講野
因小弟電腦裝佐aoc.....
(係咪有讀者好掛住我呢-口-")
回復 支持 反對

:lol 一定係灰煙個場同kc個場啦 下集講佢地先 唔係我唔睇你嫁 :handshake
回復 支持 反對

牙駿呢個名太樣衰喇!
回復 支持 反對

回復 支持 反對

總之佢話佢自己冇拉兵 佢都傻既!!!!佢拉我d兵 我先拉佢 而家係到屈我拉兵"

原帖由 tamtamex 於 2007-7-2 18:50 發表

做咩唔開心0.0""
我睇唔明你地d用語-口-"""  唔知發生咩事...
我有咩幫到你手0.0?

你可以快d出下一集and 下一集寫我同kc咀咀

原帖由 牙駿乂 於 2007-7-2 19:27 發表
我都有玩果aoc咩叫拉兵- -!?

拉兵=姐係你用步兵 人地用弓兵 佢一射射下 走佬 咁步兵咪會追既? 咁一到拉 一到打 就咪拉兵囉= =
講番42集
就是這樣,過了兩個星期多。有一天,當祟黑龍指導灰煙時,突然吐血倒地。灰煙上前道l「師父!發生什麼事啊?」祟黑龍用盡九牛二虎之力道:「咳咳......沒想到我這麼快要離開人世......不過幸好,你已經學會了二刀流的十之八九了.......」灰煙緊張道:「師父!究竟發生了什麼事啊?」祟黑龍道:「你還記得兩星期前,那刺客嗎?」灰煙當時彷然大悟道:「那小刀有毒!?」祟黑龍道:「嗯......你快去雜物房,那裡有一樣東西被白布包裹住的!你把它拿過來。灰煙把這東西從雜物房拿出來,這玩意足足有六至七尺。此時灰煙已經不知不覺流淚中。祟黑龍道:「打開它吧!」灰煙一打開,被包裹住的原來是一把長劍,一把大刀和一卷卷軸。<------咩卷軸黎嫁 咩長劍黎嫁 咩大刀黎嫁

重有= =我都係45集先知tom係弓手 咁tom咪係女人a_a????????

回復 支持 反對

tam有你林你a_a
咁下集會寫我同kc咀咀嗎?
回復 支持 反對

tam真係知我心
回復 支持 反對

原帖由 絕影.無雙 於 2007-7-3 20:13 發表
人係生活係現實=.=
唔好禁多幻想....會發癲的o.o

ok 咁你去聖門到同可老隻秋 再去虎令打9會長ok?
唔好玩亂 因為他是幻想出來 你會發癲的!
回復 支持 反對

原帖由 tom12345678 於 2007-7-3 23:06 發表

幻想係ak既專利@@~唔比佢幻想下唔得既
謎之聲:kc係人妖.......

o.o 如果kc係人妖 咁你都係o.o
因為你是弓手 haha
回復 支持 反對