查看: 170594|回復: 484
打印 上一主題 下一主題
收起左側

*咒術師技能分析*11月19日更生[咒術技能屬性問題#321]一定幫到你

雖然我唔係玩咒~不過都支持一下
回復 支持 反對

吉吉....估唔到你一直都係咒師區幫人解答問題o.o
我隻新仔咒師43 -_-~頭先打左1個鐘隕石區升左50%,果然係4x lv升lv聖地
依家 狂解修章賺錢賺名譽...好快又有拳頭名譽(修章d光花 扣我單位數字,水屬性既花就唔知

回復 支持 反對

原帖由 〥紫城﹍◆° 於 22-10-2007 18:10 發表
我睇完又睇-.-

其實你地由42~45lv,,大約用幾個鍾就可以升到1lv?

42果陣.1個鐘可以45-50%,食雙經打隕石
回復 支持 反對

原帖由 吉吉﹏* 於 2-11-2007 20:41 發表

哇哇-__-
我轉緊=__=都吾系人轉架個任-__-
勁難=_______=勁煩-mmm-(超汗

你幾時開始解緊嫁=. =
密你成日不在線上=口=
回復 支持 反對

原帖由 kwan608 於 3-11-2007 21:47 發表

thx吉吉幫我答左抗原來唔止100%@@
--------------------華麗分隔線--------------------
我46lv  job都係得30-.-"
到49lv先轉到神聖
e家52lv job都係得38-.-
點解吉吉同你fd  job咁高
另外我想問 ...

建議你快d升到39job
刪:
鬥氣球 - 強左2次(20job+範/10job強化)
火球   - 強左1次(10job追+爆擊)
火槍   - 冇強
火柱   - 強左1次(17job強化)
吸收 - 強左(+量)
(全部)

學:
組合槍射擊 - 強2次(11job/39job) (用光精,打暗怪好爽
魔力飛彈 - 強2次(14job/20job)

基本上都夠...升到41job就可以 強埋 威脅魔彈,43job 學埋 魔力飛彈最後既提升
回復 支持 反對