打印 上一主題 下一主題
收起左側

*咒術師技能分析*11月19日更生[咒術技能屬性問題#321]一定幫到你

原帖由 dog6134 於 11-10-2007 23:31 發表
只可以刷時空嗎?不可以打怪?

可以-__-但係你不定會慢D囉
要係出面打怪既原因只有 :你冇哂種子刷唔到
                                   你搵唔到人同你刷自己又唔夠刷
                                   你LAG機入唔到時石-3-(唔會掛

係出面要同你槍怪-3-係時石只有你同你既隊友有EXP
仲有一定量既錢,所以,刷時石係升得最快
回復 支持 反對

原帖由 love_EdWard 於 12-10-2007 11:54 發表
我38lv刷幾lv時空阿?還有咒術用邊隻商寵好?

38lv刷37時石  刷到42lv
如果你識刷38你可以刷38
但係,唔識就唔好刷,因為刷38係好難既事!

原帖由 乂蘋果汁卍 於 12-10-2007 18:55 發表
如果要升等ge話建議神殿b2,

b1 d怪抗性勁高-_-

汁汁快點升46轉神聖魔法師-3-
20job技係槌仔=口=
好令架-33-
回復 支持 反對

job lv後期會升得快過lv
如果你真係覺得慢  你可以去隕石度升 一係去魔法師之塔
一係去打豆豆 -33-

而42時空唔夠打,都係要搵個人同你一齊刷-__-
因為你唔可能刷37升,,而且,,42時石升到46係最快架!!
如果係暗坑夠 你可以去神殿秘密地區度升  升得都好快!!

如果你帶水去打既都夠既-33-但係要小心d怪會圍你(逃
山地d怪有d係光,有d係水,有d暗 有d火 ,基本上我覺得你暗坑唔夠
你要合高d!!! 我暗坑70%

如果你係打算係果度升lv既話
我會suggest你學多1-2招加刀技能
姐係水漩lee 範圍技 魔力清唔哂都可以用佢黎清怪
水漩我都有用 清怪好快 發動又快 攻擊力都好高
回復 支持 反對

原帖由 乂蘋果汁卍 於 13-10-2007 22:02 發表
請詳細介紹43lv 英雄任務如何解決

目前小弟43Lv 3x %  job 27 61%

怨,  聽人講job 34都可以轉做光咒, , ,咁點搞呀/口\""  

還有赤紅點升最快, 魔法師之塔oR 打豆豆,

一般JoB Lv 又應該點樣升job L ...

34job只係得一招光技 點做光咒-___-?
打怪都唔夠打啦-__-都清唔到怪-___-
只有job39 組合槍轉左先可以正式咁轉光咒
如果唔係你好大機會打怪輸=[

赤紅job19-20去魔塔好快,只係有冇人同你槍怪-3-
係魔塔引二f就有1%!!!
s卡升到job20之後所有job exp都計落自身咒術度
打豆都血得快既,,只係好悶=_=
回復 支持 反對

原帖由 乂蘋果汁卍 於 14-10-2007 00:10 發表

請正面回答問題

43LV英雄任務解決方法,

http://www.icer2.com/nostale/index-8-01-4.htm
lee個http有-_-
解說都有埋=____=
回復 支持 反對

原帖由 哈囉米路 於 14-10-2007 11:44 發表
我岩岩先轉-.-
我想問係咪只係學個三招-0-"?

一開始要學左火技先-___-姐係我講果3招-_-
回復 支持 反對

原帖由 乂蘋果汁卍 於 14-10-2007 20:51 發表
38時空總之第三間吾好打-.-

花群"

汁汁,,你真是kuso
牙唔係-.-你真是叻叻!!!(指

38時石!!可用赤紅記得第3唔好打
係花海黎
打左一定會死!!!
回復 支持 反對

原帖由 love_EdWard 於 14-10-2007 21:51 發表
38lv時空點刷一打死d士兵就會出好多怪= =,唔g點刷 d怪好白痴

就係要你打死哂d士兵再打死之後彈出黎既怪
你唔夠打既都係同人刷37啦-333-38其實識刷既升得好快
第3果度唔好打死d士兵原因係會有好多花彈出黎
回復 支持 反對

原帖由 dog6134 於 14-10-2007 23:43 發表
我打42lv時空up job lv....竟要用藥水...

係,,唔用點升lv- -?
食雞串係唔夠架 要食血水同mp水
d水好易做姐  
綠色果舊曼陀螺   仲有其他野都有得買
回復 支持 反對

原帖由 love_EdWard 於 15-10-2007 21:54 發表
你講呢d係邊種藥水= =?

加血既係紅色
加魔既係藍色
加哂2樣係藍紫色的

藥水可以係果個練金肥仔度合-333-

原帖由 MikayoGIRL 於 16-10-2007 10:31 發表
hi~你好丫.我45LV(法咒),打佐好多次43LV時任都輸,係保護唔到NPC.請問有咩打法可以教下我呢?唔該曬!
仲有丫,我45LVJOB得28,係唔係好低丫.(變身後JOB18)

43如果自己打唔嬴 要搵人幫
NPC都係人 合幫NPC加800血果個野-33-要係佢汁邊禁佢之後用
佢就會加800血 方便保護NPC  另外
咒術因為血小 比怪打到有出血會好唔DIM
所以你要捉隻血盾寵  我之前講詔既母野山羊
唔知香港板係唔係咁叫  但係我可以話比你知
隻野係32-33LV既羊
佢17LV以經有好多血
我果隻55LV羊 有7000-8500既血  對於後期仲有幫助!!

原帖由 乂蘋果汁卍 於 16-10-2007 21:32 發表
跟大家說一下,

43Lv 咒術師是最卡等的日子之一,

強烈建議大家組隊打42Lv 時石

因為42Lv時石比37Lv時石多exp, 錢也不會太少,

但是找不到人一起打的話, 請繼續刷37時石, 對於41-43lv的你, 全清絕 ...

汁汁  你講岩左-33-   完來MSN的東西你有留下的,,囧
我會定期更生這PO的-333-

回復 支持 反對