查看: 6914|回復: 61
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 公。義 不喜及冇耐性自走=]

關閉 [複製鏈接]
此為字海不喜及冇耐性自走
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
其實我唔明,點解rco d 4xlv可以咁串?(好似 _哥,你望下我車_等等果d)
以我玩過既online黎講我都未見過呢d問題,
咁究竟係呢個online既問題定係佢地個人既問題?呢樣野就真係要問gm同果班4x lv既串咀玩家啦
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
咁如果歸究起gm黎講,當然係gm們監管不力,罰則亦過輕啦
好似之前beno咁(可見:http://news.hk.9you.com/article/rc/readnews6.php?artid=2082)
當時有關人等以「被官專員發現多次於遊戲內粗言穢語辱罵玩家」,將其停權7日警戒
但係同時rco入面果班串咀玩家好似冇停過口b0r,因為7日對佢地黎講唔算係一個太耐既時間
但係如果歸究起果班4x lv既串咀玩家黎講,佢地亦應該有責任去管理自己既言行
但係佢地有冇?答案大家都應該知,當然係冇啦
尤其對於一班較年輕既玩家黎講,有一個「大人」同佢地講既詞語(小學_),對佢地都好唔公平
遊戲原本係為開心而出現既,但係點解會出現一個咁既詞語架呢?呢層請用過呢個詞語同創造呢個詞語既人諗清楚啦
講左咁耐,其實我想講咩?可能有人知既(con____同佢果個小號)

↑今日既罵戰節錄(名+無關等要del)↑
可以見到,有人話我「默認大佬」,其實有冇人會諗點解?
「對於RCO黎講公義就等於權力,公義對於某人黎講根本唔存在」
↑這話說得有錯嗎??↑對某人來說,這可能是錯;但對某人來說,這卻可能是對的
請某知情人深切想想,你自己到底有冇錯
係度講番
點解分頖係公會家族?因為我最主要係想講今日車隊頻既罵戰(雖然唔算太多字)
點解題目叫公義?請用你唔係小橕雞既閱讀能力找出答案
回復

好,請問樓主先生,前日有否使用喊用講出"電視機同金星狗係同黨"類似字眼
不要再耍食字白痴玩意
回復 支持 反對

唔係對人~~可能月姐你係,但有D人唔係~~
個40lv平時行為好,我就睇唔到,個樓主平時係點,我都唔想知~~
果因為一個人之前犯下事,就有左死刑,對佢唔係公平~~
個40lv冇不良紀錄?又冇人知,你唔係佢,佢係RCO搞過咩你唔一定會知,佢可以開晒分身做野,你會知?我係汁法者,我只會信証據,人心難捉,佢要係你面前做過好人,但佢唔係,好難?唔難
暗將 發表於 6-8-2010 01:22

十萬個同意..
回復 支持 反對

唔想煩,#20,睇完就算,再講冇結果,慯和氣~~
暗將 發表於 6-8-2010 22:21

#20 疑似係關於這事的人   佢話樓主錯都好正常   唔講點佢既   仲傷和氣
回復 支持 反對

係#幾既人講樓主錯既呢??
jacky672 發表於 6-8-2010 22:16

唔想煩,#20,睇完就算,再講冇結果,慯和氣~~
回復 支持 反對

最主要"你地"有人已經話左係樓主既錯~~
暗將 發表於 6-8-2010 22:12

係#幾既人講樓主錯既呢??
回復 支持 反對

我地冇人話樓主錯
睇清楚  我有加個地字既
jacky672 發表於 6-8-2010 22:08