打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] (最後更新時間 : 7月12日)留名post 新手玩之前可用作參考

因為我比人爆左ac...所以重玩左...重post1次先

ser 貝亭

累等29

等候29

id : 幻羽靈夜  

特徵 著住黑兔袍@0@

d技...不提也罷 = =

通常出沒...一頻 六頻

打算3修....

裝備1: 狐巨史手 狐巨平靴 狐巨龍盔 狐妖德甲  2匕首 1係就弓箭..不過唔用..)
       (2: 狐烈地靈特手 狐烈地靈域靴 狐烈地靈羽毛 狐烈地靈男劍短 覆皮弓    ) <遲d先收既

出沒地點: 杜巴 班 艾明

E個人玩左1個星期多d炸>v<         

親人: 兔兔(味婚妻)   ..XD              >/////<
回復 支持 反對

ID : ahlok (常常被以為是ohlok = =")
愛麗沙長註 1 線 杜巴 2 線 賽城

累計 8 0 0

色系 : 粉紅 / 鮮艷 / 白色

近,遠雙修

技能 : 重5反8防8暴1車1格7遠1穿7風箭5

愛打寶賺錢

有艾4菲4巴高倫高歡迎找我 0 v 0

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
windsword + 5 自我介紹加分= =a

查看全部評分

回復 支持 反對

我又黎 新手~

我又黎
IDD : 夢幻兒

愛沙 2線賽  9線10線提 <----發呆好地方

累計喔 10X10X10 UP

技喔  重1格1車1反1暴1防9無限斬斬D遠1風箭6穿D冰1   

拜託 唔好又話勁  部電腦廢 係咁LAGLAGLAG 好似成世味LAG過咁

點勁都係咁死死死 (呢個時候... 你最需要既係...娜歐姐姐!!

最愛賽高!~   仲有  最愛紅色!! 紅色萬歲!?  YAYA

最後~ 長收gash 1200點  130w.          也收勁舞團6800m  100w

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

所在伺服器: 貝婷
id  new11

技能偏向 : 重擊,暴,風車,精格,無限斬,冰魔................<全9lv上
累積等級 : 好廢...2xx
重生次數 : 7次

日日都給台灣人說我小白/

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

id : 直樹中子

ser:愛麗莎@@"
回復 支持 反對

伺服器:安黛莉
id:奇諾仔
技能偏向:近戰,
等級轉生次數:唔記得左2次定3次= =
累積等級:1百左右- -
目標:要買勁多寵物.....
註:收1件銀色既男k甲(姐係個件咩k字頭既硬皮甲,班有得賣個件)
我經常係1線,3線出現  提村,杜八,班呢3個地方

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對