打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ★小說 狂亂之虎令異變Season2☆(已更新第五十五話.#677)版主更新時間:21-1-2008

關閉 [複製鏈接]
tom 死左A__________A ole- -+
我都係對tam 唔會有禁大希望=.=
回復 支持 反對

原帖由 絕影.無雙 於 2007-6-8 09:29 發表

d咁濕碎既野我都死= =   我要星雲倍我一齊死!!
回復 支持 反對

原帖由 絕影.無雙 於 2007-6-8 17:29 發表

對我唔抱咁大希望,係好精明-﹏-
因為我對自己都冇咩信心,魔獸世界太大吸引力了-3-
回復 支持 反對

原帖由 tamtamex 於 2007-6-8 13:02 發表

對我唔抱咁大希望,係好精明-﹏-
因為我對自己都冇咩信心,魔獸世界太大吸引力了-3-

tam被咀咒了~~~~~~~~~~今次更新能否如常推出?還是一個謎~~~~
回復 支持 反對

唉.......................tam....你冇信用 又唔出
回復 支持 反對

原帖由 [C.P.S]AK47 於 2007-6-8 21:20 發表
唉.......................tam....你冇信用 又唔出

都未到星期六......
咁快就睇死我-口-..........
回復 支持 反對

原帖由 tamtamex 於 2007-6-8 14:39 發表

都未到星期六......
咁快就睇死我-口-..........

衰ak睇死你喳  我十你+卜你家~~~
回復 支持 反對

原帖由 tom12345678 於 2007-6-9 07:57 發表

衰ak睇死你喳  我十你+卜你家~~~

做咩衰衰聲 咁難聽呀 我話tam聽日唔會出A_A
回復 支持 反對

我有個不情之請可唔可以加埋我入去-v-得既加msn>v<
chun_1314520@hotamail.com
回復 支持 反對

第四十五篇--------日本劍客之謎

星雲道:[咪住!景常, 我知你對眼係盲既, 我又無講錯?]景常收起把劍大笑:[從來無人知道我對眼有咩唔妥, 你係第一個!]景常說完之後瞬間消失, 星雲靈機一觸, 舉起大刀, 使出昇龍亂舞向六點方向揮動, 景常先知先覺, 心想:[你竟然咁快知道我既位置!]然後輕揮武士刀, 出劍環砲, 兩股力量相同的招式雙成大爆發, 令整個第一實驗窒搖搖欲墜, 煙霧迷漫, 兩人刀光劍影, 平分春色, 招招奪命, 防中險生.

景常心知不妙, 道:[我從未遇上條件反射咁快既對手, 以智取勝係你既強項, 我不願平手收場.] 未幾, 景常用上最快既步速, 沖去tom到, 星雲為救同伴, 身捱一劍, 景常劍下留人, 道:[我早就唔妥聖財團既手法, 何況我單獨一人幫聖財團順利搵錢, 自知無能為力去救一班人命, 豈能為外人所知? 如今有幸遇上比我強既人, 心願足矣.]星雲大叫:[tom比你所傷, 我又點可以信你呀?]

景常哈哈大笑:[你睇下tom既傷口.]tom傷口竟然自動合癒, 星雲唔敢相信眼前發生既事, 問:[你做過咩手腳係你把劍上呀?]景常仰天大笑:[我偷左聖財團既納米蛋白溶液.]星雲同菁菁恍然大悟, 原來景常係有心幫佢地.

景常繼續道:[我同毅月係好朋友, 聖財團一早就想將你地殺死, 於是派我留守第一實驗室, 等到你地黎果時就將你地殺死, 而毅月同我打算幫你地一把.] 星雲唔信:[咁你做咩要攻擊我地!]景常慨嘆:[聖財團一直派(虱)監視我, 所以做場戲比聖財團睇, 當我同你打果時就將我身上既監視器以高溫毀滅, 而毅月希望我可以幫你地. ] 星雲道:[歡你加入赤盜軍!]

回復 支持 反對