查看: 2985|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[不成立]投訴1p 亂 T 人( IP:219.78.207.30)

關閉 [複製鏈接]
玩好久樂古進化論, 最不幸的一次被人亂T
首先個1P 拉6.13 2@4專家級 他和朋友叫win!!!XXX 做12p 我去到做3p, 後有個叫oliver!xxx(無品怪)進來做4p,我己經按好team2 la 等了沒多久45678p 都有人啦!!個(有品的4p?)叫我落8p 但8p 都有人啦名叫(別斷),然後個4p 話叫倉鼠啦! 跟住不我用多説,你都會說個4p (29), 跟住個1p 一句話無說就 t 我 .....無奈!!!(所謂專家級原來都不外如是) 然後我當然想入去訢說我的不快(試想自己第三個來到,等到忘穿秋水,以為可以玩啦!!! 但結果是啞子食黃連,什麼都沒說就被t死, 當時真是火冒三千丈啦!)
當然我不會和呢地(專家一般見識), 因為他在我眼裹29都不如!!!!
我不會無啦啦亂t人, 最起碼都和人說句話, 叫人死得眼閉啦!!!! 話晒人地都等了這麼久(第三個入ga我)
易地而處, 大家都會憤慨啦! 我說自己并不是想得到什麼? 只是想告知大家 如果大家入呢個1p ((專家級便要有被人t 的 預備)) 到那時大家不會這麼憤慨!!!
但我本人一定不會再和呢的人玩!!!簡直眨低自己!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
miracle_chan -2 不成立,扣回開帖2分

查看全部評分

回復

投訴1p 亂 T 人( IP:219.78.207.30)

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
miracle_chan -5 連帖,請善用「編輯」功能。

查看全部評分

回復 支持 反對

拉人圖遲的補上

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
miracle_chan -5 連帖,請善用「編輯」功能。

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主請善用編輯==,連post扣分的
回復 支持 反對

see  here
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread. ... &extra=page%3D1
Gawd團長+Gawd板主:  λ o ηξ
回復 支持 反對

我同個 λ o ηξ 玩過la
佢都唔係咩專家來既
佢乜野文明都玩奴隸
仲學人扮神手 ==
而家仲亂t人咁冇品~
回復 支持 反對

原帖由 meteor888 於 2007-6-19 06:49 發表
玩好久樂古進化論, 最不幸的一次被人亂T
首先個1P 拉6.13 2@4專家級 他和朋友叫win!!!XXX 做12p 我去到做3p, 後有個叫oliver!xxx(無品怪)進來做4p,我己經按好team2 la 等了沒多久45678p 都有人啦!!個(有品的4p ...

呢位仁兄...平時你讀書作文能力高定低呀??
以上篇文章作得咁精彩...忍唔住讚你幾句
雖則精彩,但豪無根據!!!
最重要都係果句【證據】
所謂證據當然係要影低相la(你已被xxxx淘汰)
回復 支持 反對

有問題

冇【證據】就唔好告人la 【證據】指影到佢t你  你影佢ip做咩先得架 e個投訴牙成立

打錯字 個牙字係不 =不成立

回復 支持 反對

我講左有fd入先t你(唔該記住我有講的)....唔通團練都要經你批准???
加上我次次拉專家都好多肉手入黎.....
你要噤都話無品...我無野好講........
你覺得我錯既話or你聽唔倒...我講聲srry

我同個 λ o ηξ 玩過la
佢都唔係咩專家來既
佢乜野文明都玩奴隸
仲學人扮神手 ==
而家仲亂t人咁冇品~

乜野文明都玩奴隸?你年半前同我玩牙??
我依家一定無乜野文明都玩奴隸lo
唔該屈人都屈好d啦...拉專家=扮神手?
重有你有證據先好出聲.....
既然你講到我噤廢....噤不如打番場交流
睇你勁到d咩地步.....等在下見sick下:lol

回復 支持 反對

公道自在人心

正所謂錯要認,打要企定...
亂t人要話團練, 但公道自在人心.
仁者見仁, 智者見智...
我相信大家眼睛是雪亮的....(本來無一物,何處惹塵埃!!!!!!!)
難道人地食飽無屎做,無端端投訢咩!!!
如果個(專家?)1p 不是身有屎, 何必想推掩自己無品的行為呢!!!!
而地叫畫蛇加足,明明埋了銀兩,卻說此地無銀三百兩...
呢地掩耳盗鈴的把戲,企能騙及大家的精明的頭腦呢!!!
難道他以為大家是傻的嗎?
要想人地尊重自己,首先要尊重人地(敬人者人常敬之!!!)
望(專家)1p(我自愧不如)t 人前, 請三省其身啦!!!
否則大禍將至也!!!到時怕追悔莫及!!!!!
回復 支持 反對