打印 上一主題 下一主題
收起左側

[不成立]投訴1p 亂 T 人( IP:219.78.207.30)

關閉 [複製鏈接]
人地被你t 死啦!你說我殺你全家都可以啦!!!
殺死人啦! 難道假慈悲有用嗎?
要證據的話, 你入去玩吓躪!!!
被亂t 死算你抵死啦!!!
專家級真勁, 無道理變真道理!!!
佩服!佩服!佩服!佩服!佩服!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
miracle_chan -5 連帖,請善用「編輯」功能。

查看全部評分

回復 支持 反對

路過此地
感覺上係廢話連篇
為何我認為係廢話?
理由好簡單....
就由樓主第一個post講起
人家係拉專家級...
你連專家的定義都不明白
做乜仲來投訴?
係咪想出醜唔夠ja?
專家級=遊戲技術上的等級
亂T你=品德上既行為(所謂冇品)
你連這兩樣都搞唔清楚
相信你還是小學生(請問你小幾呀??)
另外...公道志在人心,你都識講(為何來投訴,清者自清...自有上天安排 )

;P
回復 支持 反對

原帖由 meteor888 於 2007-6-21 17:22 發表
正所謂錯要認,打要企定...
亂t人要話團練, 但公道自在人心.
仁者見仁, 智者見智...
我相信大家眼睛是雪亮的....(本來無一物,何處惹塵埃!!!!!!!)
難道人地食飽無屎做,無端端投訢咩!!!
如果個(專家?)1p 不 ...

你洗唔洗入精神病院呢?發唔發覺你自己答d野有d 9唔搭8???
唔該唔好扮哂好有文彩噤,<仁者見仁, 智者見智>加落黎完全貼唔到題
唔該番去進修下先...再發表你既大道理
我何黎掩飾?1-4p全部我d人...團唔齊人打...我拉街人入黎有何問題?
....噤就唔係團練嗎?
唔該張開你那雪亮的大眼睛...睇清楚...我係有講有fd 入..
叫左你幾次都唔應.......oliver都有同你講...係你唔應人..
扮哂野噤....先俾人t....難道全部人要等你一個話ok...先
可以俾個我留左位既3p團友入黎....你覺得時間唔重要
係你既問題....但對我十分重要.....
最重要一樣野係...無論係雙方對or錯..我已經講左<可能你聽唔倒,如果係噤
我講聲srry).....
私下醒多你<得饒人處且饒人,見好就收>

我要講的都講完.....之後既事由該板板主自行判斷

回復 支持 反對

盲的都知你和個1p 專家級是同族啦!!!
簡直蛇鼠一窝...
無品+29............
難道假道學,會真道學嗎!!!
自己錯,要話人地錯....
既然你自認清白,何需理我呢!!
哈哈!!! 身有屎請先自省其身啦!!!
學無前後,達者為先...
小學生都無題ga
誰是誰非,是難以定奪得!!!
我也不是全無錯誤的, 但我自問---問心無愧(我無亂t人,我無蛇鼠一窝,但我錯我一定認)
不似人地黑上加黑, 更不會指桑駡槐..
小學生當然只會見小學生啦!!!
這叫狗嘴裹生不出象牙,(專家)當然只會看見(專家)啦!!!
難道會變超人嗎?
上述的人兄, 將來請不要從事重要的社會工作..
我怕你盲目相信他人,,而導致自己有牢獄之災呵!!!
回復 支持 反對

我可以講  個3p位最後我入  有咩唔滿意可以  搵我
回復 支持 反對

原帖由 G14n5 於 2007-6-21 18:22 發表
你洗唔洗入精神病院呢?發唔發覺你自己答d野有d 9唔搭8???
唔該唔好扮哂好有文彩噤,<仁者見仁, 智者見智>加落黎完全貼唔到題
唔該番去進修下先...再發表你既大道理
我何黎掩飾?1-4p全部我d人...團唔齊人打...我拉街人入黎有何問題?
....噤就唔係團練嗎?
唔該張開你那雪亮的大眼睛...睇清楚...我係有講有fd 入..
叫左你幾次都唔應.......oliver都有同你講...係你唔應人..
扮哂野噤....先俾人t....難道全部人要等你一個話ok...先
可以俾個我留左位既3p團友入黎....你覺得時間唔夠要
係你既問題....但對我十分重要.....
最重要一樣野係...無論係雙方對or錯..我已經講左<可能你聽唔倒,如果係噤
我講聲srry).....
私下醒多你<得人處且人,見好就收>

我要講的都講完.....之後既事由該板板主自行判斷

打錯字LA大佬=__=
入正題 樓主好無聊OTZ
回復 支持 反對

簡直蛇鼠一窝???專家變超人??? 真係好9唔搭8!!!
回復 支持 反對

((((私下醒多你<得饒人處且饒人,見好就收>))))
錯就錯啦!!! 還要描黑,既然認為自己問心無愧,何需暴露自己是文化的沙漠呢?
我無說自己文化好呵!!! 我叫好文化, 那好文化的全死了.
請不要自暴其醜啦!!!
我只不過心有不憤,難有理都要受氣嗎?
我只不過有感而發者...
個專家級1p 好勁, 既要人放過他((((私下醒多你<得饒人處且饒人,見好就收>)))),
但他的(狗嘴,狗牙)卻要咬住人地不放..真是不知道應說什麼...
自我檢討啦(專家級1p?)

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
miracle_chan -40 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

絕不認同

原帖由 meteor888 於 2007-6-21 15:48 發表
((((私下醒多你))))
錯就錯啦!!! 還要描黑,既然認為自己問心無愧,何需暴露自己是文化的沙漠呢?
我無說自己文化好呵!!! 我叫好文化, 那好文化的全死了.
請不要自暴其醜啦!!!
我只不過心有不憤,難有理都要受氣 ...

e位人兄 你成日講到1p咁衰 話t左你 你又話你自己唔會無無聊post 1p 咁我話被你知 你真係好無聊 人地都話左有fd入 人地唔t得你咩 你做人都好大問題 可能你衰口臭 1p都t你唔得架 下次唔好屈人la 大哥!

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
miracle_chan -10 小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

引用:((((私下醒多你<得饒人處且饒人,見好就收>))))
你都識得講la 你收先唔好? 你認為你係邊個牙 講幾句就可以屈到人?天真的小孩 你再告落去都冇意思架la 返大陸吧

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
miracle_chan -10 小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對