查看: 51243|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對希望會少左人話ge意見/睇法!大家比d意見,比左我會更新盡量la!

我玩左希望都係大半年左右!但就由希望頂乘的剛轉免費超多人再玩番到佢而家少左人玩。我認為ge主要原因有幾個,
1.爆ac情況太勁,ynk又唔係好理
2.就算理佢又要先收300ynk點要等整好先還番。即使還番都要攪到1d本黎唔想買點裝ge又攪到要買。
3.外掛太多ynk唔係好捉。
4.外掛咁勁咁到d物價係咁升,靠自己賣寶玩上去ge就好難玩,買錢玩當然冇事la!

如果仲有ge就留言等我加!希望存到100個以上la!各位可以順便想下有冇方法!

後加的
其他玩家的建議
1.轉代理,不過有個問題係佢同韓國簽左約,好難即刻,同埋我個人唔想轉因為我係免費先玩要比錢就唔玩lu!
2.希望老手過多@@"..要整返d新既系統吸引d人玩
3.多左幣商洗頻
4.物價上漲,好似有好番d ge積象!

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
+細細粒+ + 10 意見

查看全部評分

回復

好耐冇番黎啦,近期ynk好像聽到大家的意見有番好少少的改善!我都有可能玩番啦,不過我攪唔店個ac=.="
至於點解ynk唔理港澳地區玩家死活?.?好簡單,港澳地區d玩家普偏出好少錢買點玩,唔係佢地大客,冇左我地佢地仲可以比更順的ser比d大客玩=,="
回復 支持 反對

個個唔同ser!好難開wo!d人實叫其他人去自己ser,咁永遠開唔到!
回復 支持 反對

-_-不如我地重開個nkz團@@...
回復 支持 反對

如果開香港版都唔會有太多人玩,因為好多人即使係香港玩家係台灣版都有一定成就好難叫佢重新玩過重要冇得將野轉過去!
回復 支持 反對

我只係想同大家講聲...
ynk係原廠子公司黎嫁
所以...除非ynk退出台灣市場
我諗都好難會有第二間公司能夠去接手
不過要求ynk放港版代理權都可能有機會的
佢不嬲都唔理港澳地區死活嫁啦

盗帳問題 bug問題 全部都係封測已經出現
加埋代理同原廠都無心搞好個基礎
希望再好玩 都好難逃離各個魔掌的催殘
回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

多謝哂你GE意見!如果可以再念多D同埋可唔可以換左張圖佢!兒同不而呀!我兒童黎GA!
回復 支持 反對

我覺得希望係一隻好好玩ge game!  自從ynk接手就搞到滿城風雨!一波味平一波又起!!
外掛!物價上帳!盜號!
先講外掛!我見外掛多過見人!官網一d 都唔理!d外掛最鐘意打d 掉好裝戈d怪(例如:紅飄蟲)
物價上帳!件件裝都上億! 貴到無"輪"!叫我呢d "聲斗"市民點玩!
盜號!一直都冇改善!入點又怕盜!想買雙經沖級都唔得!d裝又貴!e+ 仲要搞個難鬼簡信!
最衰就係又話可以用澳門手提開號!點知得個吹字!
有d想玩希望ge 澳門人就係因為搞唔到號先放棄希望!
d人 日日咁流失 遲早隻game都冇人玩!好似我玩戈個3ser 咁樂園鎮1s係冇人賣野!得返獅子城!
雪山都有小小人!隻game 已經一d生氣都冇!仲話出2轉!1.3倍經驗!根本e+ 入唔入到game都係一個問題!
回復 支持 反對

我頭先念到個問題就係佢地出ge咩咩包只可以係台灣買到!香港就買唔到!佢地買番黎好平但係送ge裝係game裡面就可以賣好貴!!之前想搵條哈比褲但係幾貴下想買佢個包又買唔到!而家就黎出二轉很定有新ge包到時又係買唔到佢個包!@@好慘呀!!佢應該係香港的7-11都有得買先得ma!得ge我就加上問題果度!

評分

+細細粒+ + 10 意見,同官方講下嘛!! 新手包果D

查看全部評分

回復 支持 反對

最好都係要捉哂d外掛
賣下廣告
益下d新手之類

評分

+細細粒+ + 10 意見

查看全部評分