收起左側

[綜合討論] 以下人士請小心

上面既人,我想講幾樣野
1.如果你想講:唔satisfy
  可以講unsatisfy ==
2.客觀黎講(因為我兩個都唔識)兩個都有錯,
   1個有少許偏幫,狂加分比人,e家都好番d,上面都有講,自己人爆粗唔扣分
   另外1個,我覺得你既言語真係有d過火
3.pm唔係幾好,公開大家講比人睇到有咩問題?我信板主唔係身有屎
   所以更加應該比大家一齊講
4.就#15說話,人地已經潛左水,你咁樣講番人地出黎
   搞到人地火晒,之後又爆粗...惡性循環
尼d都係我既意見!~~~~~~
回復 支持 反對

讓我每個重點都回答

其實我想知一樣野,我記得百日你講呢三個人都好似係對某團/該團長不滿
其中2人都無出現好耐 甘你依家算唔算係威脅佢地??

之前曙光信仔都話唔再上= =後尾又再上返
我對佢講野有小小介心-.-若果我沒有加入他們的名字
佢地再上, 會......-﹏-

你所講ge野太空泛,而家你ge帖已經引起左對罵,你係唔係要警告你自己先呢?你係唔係要扣自己分or刪post呢?
人身攻擊ge定義人人唔同,我而家覺得你指名導姓我個名出o黎,係人身攻擊緊我。
你係唔係要我朋友再一之自殺,我再post佢自殺張相出o黎,先叫做有阿永呃人$呃到人地要自殺ge證據?
如果我將阿永兩個字改為某某,你就覺得冇問題?

那你認為怎樣才叫人身攻擊?
還願a兄作出指示!
依家就係因為我同你對此詞有問題才引致的

當一個人會為一件事過份激動,好明顯事情一定是有固中原因,作為版主沒有在此多下功夫,只作出單方面的警告,
什至扣分. 旁觀者只會覺得版主有意冇意作出隱瞞.

就是因為我不清楚( 無上hbo 好耐哇! ), 無法作出你所講GE功夫,才作出警告= =
我不要因為你太激動而扣分
我都比人昆過(係昆左),我明佢GE感受。
我只係覺得佢GE言語不恰當(下面)
不是只有我認為不好
而是很多人也很討厭= =

FOR EXAMPLE: 大家不要跟他交易
       改做  大家跟他交易要小心

鬧gm 係因為大部分人( 連我 ) 都對他們唔satisfy,

重點是下一句 , 這只是我的感覺( 你明白公憤是什麼嗎? )

但係佢地都唔會用相對上某某人般的言語 ( 我指極對挑撥離間的 )"
回:每個人都有自己表達的方式,為何你可以用你自己的準則武段"極對挑撥離間"?,你的準則有何人知?

對偶:那你的準則有何人知= =
版主也不是什麼都知的(我也不知你的想法),若你當了版主,有人話" hbo所有人正一竹日大人大口人竹金水人弓木仔呀(倉頡) , 那也是他們的表達的方式?!

4.\我已經同戀雪團友(或其他團) or fd 無聯絡好耐
回:有何証明?who knows? 版主要人罵呃人的人要證明, 你可有證明? 大家都係空口說白話, 將自己所知所感說出黎,
你有何權以別人冇証明del別人個post,扣人分, 你憑什麼? 原因你係版主,要表示你有power咁lo

證明1: 幾乎呢到所有人都知我比人爆AC, 無上曙光好耐, 最直接的溝通方法沒有了
證明2: 由比人爆左AC 後, 我上MSN 除左m群傾之外, 基本上無同團友講過野
       (唯一一次都是間接的: 別人都給懷疑給秋爆掉AC後, 某某人ADD 哂受難者一齊商量方法)
你想要證明嗎? 所有團友及草女+ 666 都是證人 ( 20多個人? 夠沒)

5.此說話"你都戇鳩 我d 盒 都係 2xxm 左右 買返黎 都係  曲奇 靈童 個d度買 係度鳩吹"
來自"http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3292624&extra=page%3D1&page=3"
回:版主你唔好話我知,你唔識睇粗口呵,冇事發生既?扣分,del post, 咩都冇. 你處事再一次証明好有問題,特別對...

早前有EXAM , 霖兄幫我管理版內事情 , 有MISS 左我會整返
仲有, 遲D 影返張相比大家, 樂古係有BUG 評唔到分...

封建霸王思想, 只會令討論版落後, 加上版主你的處事令
留言討論區的用途給你一人做臭了

最後, 香港社會之所以進步,其一因為言論自由, 封建霸王思想, 只會令討論版落後, 加上版主你的處事令
留言討論區的用途給你一人做臭了.你實應反思你是否能勝任.

文采一級棒!
不過, 若你想深入點, 看看上面的回答,便會明白我的處事令。
落後我也不想的

總結(=])

A兄: 我不是說你錯, 而是你的言詞太敏感了
     你也不用對此帖緊張, 你話人昆你係可以
     不過,"文采"好點便行了

月:  想不到你對我的話有如此評論
     我實在認為你當版主更好。
     不過, 版主不是你想像般簡單的。
     你也提供了一個帖子我MISS 左無睇
     唔該哂= =

回復 支持 反對

智障= =傾下計都傾到雞腸咁多字- -你偏幫XXX好明顯啦
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 5-5-2008 09:31 PM 發表

依個世界仲有網吧同可以轉IP

咁如果封佢ac
咁佢要係咁開既話
同樣都要開n咁多個e-mail啦
呢度又唔比用同一個e-mail黎申請ac
回復 支持 反對

回復 24# 的帖子

亂寫一個有咩所謂呢= =
回復 支持 反對

原帖由 一絕一 於 10-5-2008 20:06 發表

咁如果封佢ac
咁佢要係咁開既話
同樣都要開n咁多個e-mail啦
呢度又唔比用同一個e-mail黎申請ac

好似俾喎~大家記唔記得幾個月前既小白王子?(我個"話有外掛既"同學)
佢之前比人踢爆用自己ac幫自己講野都係睇到佢id同e-mail一樣=]
回復 支持 反對

原帖由 benson仔 於 10-5-2008 10:41 PM 發表

好似俾喎~大家記唔記得幾個月前既小白王子?(我個"話有外掛既"同學)
佢之前比人踢爆用自己ac幫自己講野都係睇到佢id同e-mail一樣=]

唔比架~~~
因為我之前都有玩樂古
但係...我用番之前個個e-mail申請佢好似話唔得
回復 支持 反對

版主,對於你既解釋我覺得都係比較牽強
不過算了
但你若想做一個好既版主
你一定要令人覺得你係公平,同你自己係要有責任心,同肯付出時間去做

至於本人早知自己不會有咁多時間去搞
所以係唔會做版主
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

老三重出江湖@o@(我又係黎呃貼)

百日 你真係幫某團幫到出Q晒面 甘落去對你無什麼好處= =
見少人就好收啦 人多起上黎 只是你無得做
D人唔黎呢個論壇就自然會返返去隻game論壇到 到時你就咩都無晒
自己諗下應該講返D咩啦= =
回復 支持 反對