查看: 3167|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

唉..成日都有種被人遺棄的感覺..........

我有班fd...平時返學,食飯都一齊傾得好埋,好開心,
但係一到假日既時候.佢地同常都一大班人自己出去玩,又唔叫埋我
有時朝早問下佢地下午有咩玩,佢地多數都係答話:[唔知丫,.,,] 或者 [多數都冇野做ga la]
但係夜晚睇返佢地既xanga,原來佢地有出到去玩....
有一次終於"不恥下問"問佢地點解唔叫埋我..佢地玩:[唔記得姐..]..但次次都係咁
好似佢地有心避開我咁...
唉....究竟我可以點做[[bao_29]]
我覺得好孤寂........
回復

所謂的「朋友」....有點信不過的
其實可以識過第二班啊
但係唔好識d壞ga wo[[yoyo_145]]
留係Nakuz同我地玩都得ga
Nakuz永遠歡迎您[[yoyo_156]]
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

唔通成日對著部電腦唔識朋友咩;P
回復 支持 反對

次次有活動都會有1,2個人叫埋我去

如果你識得搞氣氛
朋友有活動一定會叫埋你

其實你可以自己搞活動再約人都得-口-"
唔一定要等人地約你咁被動
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

通常我搞活動佢地都借d二唔去../
一開始一定係答我:[唔知丫]
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

冇人話對住部電腦識唔到朋友ga wo[[yoyo_143]]
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

only網上識-,-
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

學校GA朋友係好重要的
re樓主
佢地係咪唔多同你傾計架[[m65]]
回復 支持 反對

又唔係bo...平時係學校都一齊傾計
但假日有活動搞都唔叫我..

有一次,我知道佢地去左踩單車,但冇叫我..
我就問佢地可唔可以join埋我..佢地話:[都得既,,不過好似冇乜人去,,,都唔知搞唔搞得成]
我就叫佢地叫多d人lo (其實我都知知地咩事)
到左夜晚問佢地搞成點...佢地話:[冇得搞la...都冇人去,,算la.唔搞la]
到左第二日..我朝早再問多佢地一次.佢地話:[都話左搞唔成la]
我再同佢地講:[如果有得搞,打電話叫l我],,佢地話ok
之後我同屋企人出街,,下午返唻...
就見到佢地msn個名話:[去左踩單車丫.,,,]
hurt到爆[[bao_50]]

回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

係咪有D人唔鐘意你丫[[m65]]
回復 支持 反對