打印 上一主題 下一主題
收起左側

[殘廢一章]心得

我初初也是玩懲戒流..但參考過日本的影片教學...最後也創出了自己的玩法...殘廢流殺人不一定難..還是同一話..技術問題...多用就可以了...我現在經常也能打出1W2的傷害 XD- -之前也只有5000~7000...如果殘廢對手後沒把握殺死他就好走了..留得青山在,哪怕沒柴燒?...因為盲目地追很容易給人反咬一口(特別是戰士)

回復 支持 反對

多謝分享呀 但係我仲想問刀遊 學d咩技好?
回復 支持 反對

岩岩打左場國戰 第1次打到1萬5 差d做低隻合成
隻合成得返勁少血之後win左 汗"
估唔到打到1萬5都係得第5名...
回復 支持 反對

其實我覺得純刀遊仲好....

基本上弓好少用......(我認為啦)

又有得懲戒....又有得殘廢.....
我通常懲戒完唔死就補個腕殘.....
佢又打你唔到.......

見到戰士就唔用懲戒
整個腕殘...跟住再破足 (但係通常都好難破足...因為人地中左腕殘就會狂走佬 = =")
又或者破佢足先...再腕殘.....咁就慢慢玩啦XD

走位好重要.....見到人地小跳唔好急住打....
預測佢個方向.....等佢落地再打.....咁就一定中...
跑係快過跳......個人覺得 =O=
追人果陣唔好打....因為一定打唔中......
比人追果時最好跳上山坡
人地跳上黎就一個腕殘xd...佢就會淆底走佬wahaha

我通常都1m 傷以上...
最高1 萬6 ...
雖然相比d高手我好廢= ="
但係通常都入到top 10

回復 支持 反對

玩ck 場場都上2萬傷-.-.....唔過2萬我會覺得係新手

我暫時最高傷上到2萬9千幾...冇召

回復 支持 反對

其實有個方法係可以好快知到佢跳果個方向
有時佢走佬 之後你睇佢個影 個影會好快去到佢停果個位
之後你去過去打佢就得

我既打法 隱形>落武>破足>破防/毒咬 之後落武/破足>普攻
禁樣多數會打到好多血 700-800到
回復 支持 反對