查看: 6355|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉貼]日版高手玩家影片令外+自己心得

弓遊
總傷害29K
circle.zoome.jp/fez/media/431/
弓遊多數利用地型 善用坐下

雙手戰
日版巨龍比較遠所以台版目前還不能這樣打...
不過光是他的重壓.....
總傷害30K 殺人數32 死亡數2
circle.zoome.jp/fez/media/451/

雙手戰
一樣是一個重壓殺人大魔王.....
黑暗中一樣可以殺.....
總傷害30K 殺人數20 死亡數0
circle.zoome.jp/fez/media/241/
善用左/右既跳姐係 q/e

雙手戰
巨龍連開一樣傷害爆高
外加粉碎救人 音爆定人 全場無死 黑暗中一樣殺.....
總傷害24K 殺人數12 死亡數0
zoome.jp/bananakirai/diary/35

盾戰
這個我自己也沒看過所以我也不清楚XD
總傷害18K 殺人數8 死亡數3
更換連結 原本那個影片似乎有問題更換這個
circle.zoome.jp/fez/media/295/

盾戰
總傷害13K 殺人數2 死亡數2
zoome.jp/y-gimei/diary/18/

刀遊
這個版本好像是已經把殘廢改成貫通
所以一次可以拆好幾把....
總傷害29K 殺人數4 死亡數0
zoome.jp/shem_haza/diary/5

刀遊
來一個拆一個.... 來兩個就拆一雙
想殺他幾乎快變成不可能的任務了....
總傷害39K 殺人數8 死亡數1
zoome.jp/knight_of_lake/diary/15

火雷法
這個版本法師有些技能已經被削弱
不過被削弱多少我就不是很清楚了
總傷害24K 殺人數11 死亡數3
circle.zoome.jp/fez/media/404/
回復

我開了你別再開
p.s.你抄我?
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

係喎 我之前見你冇禁多-.-"
所以開左- -"
回復 支持 反對

集中一個就可以了
回復 支持 反對

點睇架??點解我睇唔到既??
回復 支持 反對

你係咪抄人嫁?!>>>>>>>>><<<<<<<<<
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

我話明轉貼- -"
不過係其他論壇+自己小小心得- -
回復 支持 反對

我想講個火電法唔算勁~.~因為我都勁過佢- -
回復 支持 反對

gd 高清片................
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

係咪講堅呀??????
回復 支持 反對