打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 終於知道 非主流 會俾戀雪/夜血/新雄 認為公敵

關閉 [複製鏈接]
你地個名(非主流)臭哂喇..收皮啦
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 23# 的帖子

講到臭  你有資格係到話人地咩??
話得人地臭果d人都唔方好得去邊lo
話人地之前唔該睇下自己係唔係香過人地先好講野啦
回復 支持 反對

我想講點都唔夠你地臭囉
天女你又話比人殺好撚柒正常,自己唔輸得就係度開post
打交又淆 淆完之后仲勁撚大條道理甘講:[我依家唔玩團戰,洗鬼比解釋你],3個團幾十條友係裹面等緊你地b0 我地戀雪打交不嬲都唔淆 只係依點都好你地好多啦

算喇,之后爆發一連串既混戰
你地話永昆人比證據我睇又比唔到
ok啦依家牛油返來 咪當比個機會我同你地班所謂既[[[活躍分子]]]講對唔往囉!!!
之后你地升lv 又踢人 之前無講你地
[團升],好啦,你地講個sorry 拍拍雙手 扭扭屎忽 又當左無件事
真係勁b0 做野甘唔負責任 ,
唔怪之得 3個大團 圍嘔 你班人啦
所以我話[[[[非主流 個名臭哂]]]]
完全唔係無根據的 ~

p.s 如果你地比到張相出來睇既
我凸登開個post 道歉又點話

回復 支持 反對

甘多位撩鞋仔!!!!

呢到唔係法庭 唔洗証據 如要証據 甘多人証仲唔係嗎??
難道一堆唔識既人合埋 平均每個月一次出黎話阿永呃人??
佢地都唔識對方都可以一齊出黎屈人 good野

題外話:你知唔知呢個地球就係有你呢D人先多左甘多廢料 打字都要特登變大佢
晒左幾多空間 驚人睇唔到定係你自己隻眼有問題要放到甘大先睇到??
回復 支持 反對

超,段天 比唔到就比唔到喇
甘多爹 ,一日無證據,我同我班戀雪都唔吞到啖氣囉 ,咪又係你地班旦散9吹  你地肯表態&證明 我至道歉
你講法律,你又讀熟法律未
唔識就唔好係度講ok?(你點知出面唔洗證據?甘就唔會有單據果d野喇)
證據只係增加你地講既可信性姐.
你地搞得出 我就信
仲有唔好歧視我用紅色大字.你唔鐘意係你既事
回復 支持 反對

玄影唔好係到發爛渣亂講野啦=-=
你咁咪有痛腳俾人捉住黎講囉...
仲有=-=666咁激動,冷靜D~~呢個POST係講緊古俾人踢~不過佢冇相=-=
請睇我【4#】的CM,冇証據果個好似係佢=0=""
留意我那個CM的最後2句:
其實樓主有冇影相做証據?

我好記得戀雪內的高層都成日講一句名言:冇相等於尻UP
我都跟你玩下大紅字先~見你玩得咁開心>V<
回復 支持 反對

嘩...依家D雪狗亂甘吠........
回復 支持 反對

我依家唔講!
段天 ! 牛油 ! 仲有成班非主流!
拎人! 相! 出來
我等睇野
回復 支持 反對