打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 終於知道 非主流 會俾戀雪/夜血/新雄 認為公敵

關閉 [複製鏈接]
你中意信岩岩果個唔係我又好唔信又好
我已經係e件事上面道左歉
雖然道歉唔可以代表一切
但係總好過你地唔識/唔道歉吧?
我唔係一走了之,我係唔想搞大件事,但係你又係到爆晒粗又咁主見....
首先,如果講應該都係講我亂踢人吧?做咩拉埋團黎講
OK~可能講到團升,所以你地咁重點講個團
咁我就同你地講下吧
我諗邊個都知你地戀雪同我地非主一向不和
咁升LV踢你地我諗都合情合理吧
而且你地永係前幾日係SER1風鳴都踢左我地團長注定組團友啦
咁我地E家以其人之身吧~又有何不合理?
難道踢人就得,比人踢就唔得?
你地中意咪過左E件事就以後都唔同我地團組LO
另外666你又話曙光3大團圍嘔我團
首先唔在場GE人就唔好講吧
將自己所見GE野合理化再強制將佢化為你理想GE事實,真係太精彩了
第二.我諗你對圍嘔兩字都不知解釋
圍嘔[最基本]-[兩個人/兩個以上的群體]對數目[少於自己的人/群體]作出攻擊
大慨係咁吧
你話3個團圍嘔我,但係係PK果日我地同樣都係3個團係到
這個基本條件都不可以滿足又如何做到你所謂GE圍嘔呢?
好,以拆字解~
圍-意指周圍,附近/環繞;循環地/到處,四處
嘔-嘔打
而2個字+埋,即係周圍,到處,都俾人循環地嘔打著
果日我地係人少比你地人多圍-V-我明,不過團圍就不成立了
嘔-果日我諗我地都算比人嘔打
但係"圍"都成立唔到,就唔係圍嘔了
你可以話嘔打吧,但係圍嘔就真係用錯詞了
同埋我想問你又想囉野黎嘈,我地應該係解決問題唔係製造更多問題
你冇啦啦又話我地團名臭,咁臭GE定義又係咩呢?
同埋我諗臭E個字你冇資格用吧?

回復 支持 反對

注定應該對咩都有禮貌D=.=
回復 支持 反對

你點話我我無所謂
你地話我on9又好 話我柒又好
話我用唔到個 [臭[字 唔識用[圍嘔] 都無問題

相~~~~~~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

喂..注定  你係風嗚俾人踢人  我個時吾知(我暑假前 1星期上2次 點知你地咁多野)
難道你地亂踢人..我吾可以開post話俾大家聽咩?
你冇野牙ma...我一定要24小時睇住個post架
要我   你回完post  我又立即回post..
你當自己係咩牙? 只係  非主流 團長咋"!!!!
我依家先知 亂踢人 吾係錯囉
回復 支持 反對

古..其實我岩岩道歉係想大事化小,小事化無
係666挑起注定GE火先咁講姐=.="
回復 支持 反對

你吾出聲係你既事...咁我乜q事"!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你地個玄影夠搞事囉==得個串字
高我1lv 好q勁?
回復 支持 反對

喂..我同注定講  關你乜q事?
彈開啦..
回復 支持 反對