查看: 2340|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

戰士升jobl小方法(改左)

戰士升jobl~一開頭打小豆~升到jobl6(jobl6有旋轉之擊)之後~去28lv時空石~
開頭唔好變身打~去到有時間計時果間房~變身!~入去將自己d寵行埋一二角~自己引埋一(炸)
用旋轉之擊2下即殺(注意!!到30秒後~會出多次怪~自己計時用技)後尾果兩間房都係一樣~
引埋一(炸)~以上方法冇內性ge人可升到12jobl~有內性ge可升到14jobl
(以上好處:第一,唔洗用咁多sp點~第二,打完一場有5千幾蚊~如果自己中意咪買多技sp水~)
14jobl~18jobl去37時空石打~入面比28時空石易升~不過比28時空石易死^^"
37時空石有5間房~有兩間大房~開頭果間有5分鍾時間殺怪~又係30秒出一次怪
(↑題事,頭間房可以自出自入~入左出再出返黎~入面果個計時都會照計(e個先係好處)
入左去再出返黎~等2分鍾再入(唔想自己計時睇下左下果粒石~開頭係11~
等到佢9~之後入去~清一次怪~又係兩下殺~出返黎坐1分鍾又入去殺)
尾果個大房.....冇咩題事比你到.....都唔算冇~入到去坐係d邊位~
冇18jobl果招技唔好出面引~如果唔係得個死字~唔想死就等d怪小小咁行埋黎先打~
唔怕死就去引(睇血wow)~37時空石冇話唔好~有成萬幾蚊場~有埋18jobl果招技咁就正~秒怪~!
d人話18jobl~20jobl去做主任升~你都可以試下~我有招9招可以幫你到~去做水樣~去到王果到~會有好多怪出黎~用6jobl同18jobl果兩招技~打果d怪(行出小小用)^____^打完~收工~回下牙!!

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
sai6606 + 8 熱心協助

查看全部評分

回復

我24哩用到2轉 係邊到up job好[[bao_43]]
回復 支持 反對

唔好意思~幫唔到你~我未試過24lv用到2轉~sor[[bao_35]]

回復 支持 反對

24lv用2轉 一定打死地= = 我覺得你用番1轉升到高lvd 用以上樓主介紹的好方法升吧 
回復 支持 反對

原帖由 殺人小年 於 31-8-2008 13:43 發表
24lv用2轉 一定打死地= = 我覺得你用番1轉升到高lvd 用以上樓主介紹的好方法升吧 

低過30lv用2轉
100%不是打死地的
死地升job係40lv之後先會快
40lv前戰等升得快過火箭
回復 支持 反對

[[yoyo_165]] 其 實 你 只 系 講 左 1-20 JOB 戰士 升法 =_=  
       難道. 1-20 JOB 都 要 教 =_= ?   自 己 平 時 打 怪 都 好 易 升 ~ . ~
回復 支持 反對

原帖由 s!u明 於 31-8-2008 21:06 發表
[[yoyo_165]] 其 實 你 只 系 講 左 1-20 JOB 戰士 升法 =_=  
       難道. 1-20 JOB 都 要 教 =_= ?   自 己 平 時 打 怪 都 好 易 升 ~ . ~

你覺得出面d怪比時空石入面d怪仲易升?______?"
回復 支持 反對

我24哩用2轉係想玩生存win同埋狂打拿水章時空
回復 支持 反對

錯,,系就系水樣d怪,,系箭豬呀,,
回復 支持 反對

1-20job容咩易升呀-.-
不如教下我21-99job點升呀
回復 支持 反對