查看: 6344|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[趣事] 數學老師又出動了=.=(少少18+)

關閉 [複製鏈接]
今次我學校個數學老師又搞GAG了=.=
話說 上數學堂個時 我地班有D女仔傾緊 唔知咩咩世界小姐D野.....
A女仔:[嘩...你之前有冇睇世界小姐?個唔知幾多號對波超大牙!好似綠3個個]
B女仔:[係牙係牙....我都唔知點解佢可以生到咁大.....]
C女仔:[佢一定係做奶媽嫁啦...........]
A女仔:[佢一定比D BB 係咁飲 所以咁大]
B女仔:[可能唔只一個.....兩個BB一齊上......]
C女仔:[咪係.....咁如果唔係點會有咁大.....咁會唔會多左D奶出黎?]
之後牙SIR聽到 已為係講緊毒奶粉個D野....
就話:[飲唔哂  咪留番聽日飲囉......有樣叫雪櫃嫁 聰明女!]
對於我聽哂佢地所有野既我.....個時我笑左好耐.................因為牙SIR 都唔知佢地講緊咩=.= 真係懶醒 豬頭丙=.=

我地個數學老師好鐘意幫我地小測  但係 一星期測5日....我地咪搵我地班主任話牙SIR傻既....
我地班主任就同牙SIR 叫佢唔好再出小測我地啦..............
點知...........琴日同今日 我地牙SIR 出左個 叫 [小小測]同[小小小測]既野比我地.............. 真係好爆粗囉....你地話佢係咪有問題?=.=

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
米達麥亞 + 2 禁錯左-.-

查看全部評分

回復

= = 2個都是測  就是小  同小小分別!-_-
回復 支持 反對

你話我牙SIR 係咪想比人打?=.=?小小測都比佢諗到==
回復 支持 反對

好過比多d  hw啦~
回復 支持 反對

HW日日都有大獲.................
回復 支持 反對

你打左咁多野 我只是對你果2個test同感興趣
反而笑點落左'小小'和'小小小'身上了
回復 支持 反對

同意樓上講法
成後野冇樣好笑
但係小測果度我會心微笑左1秒
回復 支持 反對

我唔相信d女仔會咁講野lo-.-
回復 支持 反對

唔係好明....
回復 支持 反對