查看: 2607|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 今日買左個Alive包

呢個貼純粹分享

今日無意中經過OK , 咁岩又無意中見到一個18$ 關於fez GE產品包
之後個封面仲要令成咁,  話哂18$ 平到爆, 又忍唔住買
最後終於買左

Alive包  即係呢舊野

入面有
FEZ遊戲主程式DVD光碟
ALIVE 國戰之旅手冊
幽靈頭紅 x 1
精煉之書 x 1
高級治癒藥水 x 50
高級PW藥水 x 50
PW再生晶球A  x 10
HP再生晶球 A  x 10

入面個冊子資料好詳細, 包括介紹左創建角色同選擇國家(國家介紹)

仲有好3個職業ge 技能資料,  同埋一d關於作戰同強化裝備ge野等等
=================================================

呢個產品包, 最令我吸引就係個封面, 有一隻黑色ge死靈拎住祿野

另外物品方面, 就係雙經書同  [幽靈頭紅]

幽靈頭紅 - (無法交易) 12能力值. 15級可裝備. 3個職業均可使用 . 不分男女 .不分國藉

====================================================
以下係我係4個角度影ge (裝備了幽靈頭紅的相)

呢個產品包確實買得過,  18$就有本雙經書, 仲有一個好有紀念價值ge [幽靈頭紅]

完

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
亂世之奸雄 + 3 分享

查看全部評分

回復

話說我極度後悔初初公測我無買到黑白包
我差呢2個包fez所有包我齊

(最靚始終覺得動漫果個elite包...一黎自己團elite,二黎個design簡單

(我alive包仲係未拆,可能用黎作比賽獎品用途)
回復 支持 反對

黑白包最靚
elite? 128藍死靈頭
alive? 18  紅死靈頭

白包丁丁環+_+
回復 支持 反對

原帖由 亂世之奸雄 於 17-11-2008 20:22 發表
話說我極度後悔初初公測我無買到黑白包
我差呢2個包fez所有包我齊

(最靚始終覺得動漫果個elite包...一黎自己團elite,二黎個design簡單

(我alive包仲係未拆,可能用黎作比賽獎品用途)

囧..果黑白包送d野係味好正, 果時我應該味玩fez - -

==============================

你有冇幽靈頭紅啊? 冇ge話開左佢啦, 留念都好
回復 支持 反對

我有藍頭^^

藍頭珍貴好多,唔夠500個(應該)
回復 支持 反對

我2個頭都想要

不過得紅
回復 支持 反對

對死0沒好感 , 經常被冰  

*如果封面是有毒雞腿的話我會考慮買的
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

...................
牛扒好無-.-
回復 支持 反對

窮人買唔起d產品包.......人家是學生拉[[bao_29]]
回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

人家也是學生也[[bao_27]]
==============
追捕某人還錢
128包我幫你出左但仲係未回水

回復 支持 反對