查看: 4757|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

點解有D人20幾LV就2轉到...但係我20JOB都話未夠LV既...

點解---???
好想2轉唷.
回復

你d20幾job就2轉系有人帶豆~而你20job都唔夠lv系因為你lv太低~你要36自己打~同埋個個時空要帶多d水~升33時空啦~
回復 支持 反對

原帖由 ChanEmma 於 11-12-2008 21:49 發表
點解---???
好想2轉唷.

唔係好明你講既"20job都話未夠lv既"係咩意思- -''
20幾lv2轉到糾正樓上是未必要人地帶既
自己打都得架(推薦吱雞哦!  不要說我玩野!!!)
回復 支持 反對

人地咁快有二轉..可能係因為有人地收張火戰卡..
你如果夠左20job你都可以收張卡...
尚果你唔收卡..就要等到36lv 20job先可以拎張卡..
回復 支持 反對

36lv已經解得張卡了=,= 只係要20job先用到 打果3個時空要食雞串同帶一定血水 (ps.如果你係弓手的話 最後個王可以卡住佢@_@)最好帶血寵 同你的好伙伴~!
回復 支持 反對

你d20幾job就2轉系有人帶豆~而你20job都唔夠lv系因為你lv太低~你要36自己打~同埋個個時空要帶多d水~升33時空啦~
wo888zx 發表於 12-12-2008 18:01

e位朋友

你可以去死啦~.~
你只要你20job就可以用2轉卡的
不過有小小問題...
我想問你唔會係未轉人(弓/咒/劍)
仲要係咒用唔到劍2轉
咒用唔到弓2轉
劍用唔到咒2轉
劍用唔到弓2轉
弓用唔到咒2轉
弓用唔到劍2轉
(廢話= =)
回復 支持 反對

其實佢係問 點解人廿幾lv用到2轉 佢自己又用唔到 話未夠lv(樓主係咪以為人地都係打時拎?_?)
因為...人地果d唔係打時拎ge 係收番黎的   所以你入唔到時打(你想e家用到 就同人買啦)
再唔係就自己升到36lv先去打
回復 支持 反對

又唔係wo,有d係之個ac打左
之後,用倉庫傳比後面個ac
然後del左
我想未到36lv前用到2轉果d,一定係打豆or死地果d
回復 支持 反對

又唔係wo,有d係之個ac打左
之後,用倉庫傳比後面個ac
然後del左
我想未到36lv前用到2轉果d,一定係打豆or死地果d
manchun2hk 發表於 26-1-2009 12:59

未必要del ac既(指同一ser同一ac  ,唔係同一角色)
1個ac 1個ser有 3個角色比你用,
除非你用哂3個角色位,先del ac吧?!
否則1個角色,再開多個都可以的&再傳
回復 支持 反對

e家更新左--打冰洞怪會冇exp不過有job exp,我個人仔爆左1個女神17job 15lv

不過你要叫人大@@
回復 支持 反對