查看: 4034|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 隻game 幾好玩 點解樂古咁小玩?

隻game有任務導航系統  做任務 take it easy

又有好多型靚野騎     龍騎士(好高lv) 有龍騎

我正係知道好似有3隻騎野識得飛     仲有隻game免費   

又有國戰打...  分開好多國家   我想樂古多d人玩....    而且4種職業  再分到有成27種職業

係台灣呢隻game好受歡迎   好耐玩   希望大家可以試下la
回復

...

係3種職業分27種...修正少少"

我都覺得幾好玩..我無名ser 無名界 ....有意想玩ga  不妨做個朋友丫=]
回復 支持 反對

我都覺得幾好玩 @_@" 本人係一個新手@@
回復 支持 反對

ok啦只係一般野姐
回復 支持 反對

我都覺得隻GAME幾好玩'<---新手
你地依家幾LV?
回復 支持 反對

我e家得23lv-.-
回復 支持 反對

見D人90幾LV''係咪之前用加速升架-3-''
回復 支持 反對

不一定
因為萬3的每日任務很多
當我升40lv後
只做每日任就升41
(每日的冒險任x14,運肥料任x5,戰技訓練x5 加多個釣魚)
41升42也是做相同的事就升級
之後43~49級用上面的每日任再加一些主線支線任
就可以1天升一級(我1天約玩4~5小時)
50級有另一個運肥料任
60級有一個打怪任

如果有參加家族的運輸任,偷界能任
經驗應該不少
回復 支持 反對

隻GAME出左幾耐??
當D人玩多你一陪時間
一天升兩LV
都冇咁快90幾掛-3-''
回復 支持 反對

..人地九十幾係正常....我衣家七十幾...

但我係每日剩系做主,支線任   跟住就同人吹水only

九十幾個d係因為佢地好似我咁...仲要其他時間狂買1.75倍經 +養5隻精靈黎狂打怪升

1粒鍾有千萬經左右...每日做任2-3粒鍾    咁佢地就每日多我成憶幾兩憶經...

咁樣計落去...佢地係好正常...唔係用d咩加速升...
回復 支持 反對