查看: 5416|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2009阿仙奴 評陣!!!

關閉 [複製鏈接]

卡c拿c(C)

沙治奧拉莫c      里奧         terry         A.COLE

艾辛

美c                                                         c7

ronney

F.托利c         伊巴

後備:
享利
甸奴
法比加c
羅賓奴
洛賓
馬田c
回復

法比加斯打果個位同打少個係冇分別
根本冇防守能力
頭槌唔夠人頂
身位又冇

你搵個有covering打果個位好過啦
回復 支持 反對

咁有邊個好
最好有日本
我係玩WINNING ELEVEN
回復 支持 反對

艾辛果d起碼頂得身位好
仲好似有covering同中距離射門
回復 支持 反對

沙治o出波好似麻麻wor..仲要左邊....搵佢打中堅好過la.買過隻左閘
回復 支持 反對

SDF主要作用唔係出波
回復 支持 反對

你d人個個都咁勁 都屈曬機la
仲洗唔洗搵人平 仲有ar.你點解可以咁快收到咁多人既???
回復 支持 反對

咁叫屈晒機?
我覺得唔錯咋
回復 支持 反對

閘位:我suggent你用ramos打右閘,之後買番一對左右閘番黎慢慢升
  可以買曼聯da silva兄弟/arsenal既clichy

中堅:vidic仲有得升,可以用/買micah richards,一開始都ok勁仲有得升
  買mu既evans都得,一樣有排升

中場:因為唔知你法比係打cmf or dmf
      比唔到意見你,不過佢係pes入面勁得唔勁
      加上本身speed慢,又矮,so唔suggest你用
      可以用denilson/買mu既anderson(升得好勁)

至於robben同robinho
我suggest你擺messi係右wing位
robinho打番左wing

AMF個位搵RONNEY打都OK,不過佢一開始就冇得升
SO你可以買C7,可以打多個位,仲有1,2年升

前面F托都OK,要SS既可以買賓C馬/PATO/用C7都OK
回復 支持 反對

8# [H]csyuenl
你覺得姐
d人太強玩泥就冇意思la 佢前中後都齊人
本身d人質素又咁好 仲唔係屈機??
唔係既話你講解下咩叫屈機..謝
回復 支持 反對