打印 上一主題 下一主題
收起左側

5轉咒好d or 4轉咒好d??

其實4轉同人p係好d
我用效果都殺到人- -
一開始用冰之後弱防之後大技ko左= =
回復 支持 反對

其實咒5  pk都唔弱 唔信可以試下
但當然唔好用1d唔[甲]ge裝啦
唔係ge話點用都廢啦
所以到了後期升lv都係咒5(鴿or其他光屬)
死地           -->        咒3
kkoo@ 發表於 24-1-2009 11:25

我打鴿同光屬都係用4轉而已...~_~
(5轉...冇掂過咁制...-口-)
5轉咒pk應該唔錯...
不過就只可以1對1...
1p2就難一點了...
回復 支持 反對

我打鴿同光屬都係用4轉而已...~_~
(5轉...冇掂過咁制...-口-)
5轉咒pk應該唔錯...
不過就只可以1對1...
1p2就難一點了...
*迪” 發表於 25-1-2009 01:32

我見人定都係拎5轉咒黎打鴿子升
咒4反而少d  不過e家都好少人打鴿子
所以冇乜留意
另外咒5一比怪埋身果時
佢一招好似可以彈開佢地
唔肯定  總之佢照18同20都唔錯(兩招範圍技)
回復 支持 反對

我見人定都係拎5轉咒黎打鴿子升
咒4反而少d  不過e家都好少人打鴿子
所以冇乜留意
另外咒5一比怪埋身果時
佢一招好似可以彈開佢地
唔肯定  總之佢照18同20都唔錯(兩招範圍技) ...
kkoo@ 發表於 25-1-2009 01:44

係咪18job個招?
好似劍個招可以嚇走d怪之外重可以扣到血...
不過...
極少打怪升...
回復 支持 反對

笑...
你係咪未玩過咒呢?
咒所有s卡都係用主武,,,即係杖的...
副武...即係槍...只有1轉時先用到...
(本人玩咒咁耐...冇張s卡係用槍的...)
不過槍ge效果都會係你用s卡個時出現... ...
*迪” 發表於 24-1-2009 00:30

笑左啦我,我想問...暗黑'槍'神5用槍用咩?5好玩啦
最好試佢的方法-你用有爆擊的副武去打怪,有爆的就系用槍(因為咒用主武除左火球追加爆擊外系5會爆擊的)
同埋pvp4轉會好用D的,咒少血...你如果5整到佢打5到你...就你死先,就算你扣到佢得1血/_\
而5轉只有1招死手,所以4轉好D,又高攻
回復 支持 反對

最好試佢的方法-你用有爆擊的副武去打怪,有爆的就系用槍(因為咒用主武除左火球追加爆擊外系5會爆擊的)
同埋pvp4轉會好用D的,咒少血...你如果5整到佢打5到你...就你 ...
billy1994 發表於 26-1-2009 21:15

你唔好再引人笑-.-
唔信自己禁下d技能睇睇
係唔係乜野
"魔法攻擊力+xxx 暗屬性之力+xxx"

係唔係先,唔通你文盲?

仲有
火球個所謂追加爆擊
係指加多d攻-.- 扣人地多d血
識唔識咩叫"以60%機率,作出(施展者等級x4)的損傷"呢句野既意思?

唔識野咪嘈啦- -
(迷:你係咪新手定係未玩過咒- -)
回復 支持 反對

同埋pvp4轉會好用D的,咒少血...你如果5整到佢打5到你...就你 ...

笑...
本人不是咒麼?
我唔見我5轉個下有爆擊lo...- -
而家係你引人笑吧...
重有...
卡名有個槍字唔等於要用槍...
我問過人...
佢都話係用杖...
所以2-5s卡都係用杖...
回復 支持 反對

笑...
本人不是咒麼?
我唔見我5轉個下有爆擊lo...- -
而家係你引人笑吧...
重有...
卡名有個槍字唔等於要用槍...
我問過人...
佢都話係用杖...
所以2-5s卡都係用杖... ...
*迪” 發表於 26-1-2009 22:34

咪係-.-
唔通槍神(4轉弓)
要用槍(姐係用子彈)黎射咩- -
定係要用埋組合槍-.-?!
回復 支持 反對

你真的有玩過咒嗎- -
五轉咒是否用副武就先不談 (已有人講了
火球爆擊唔係真係會爆擊
只是個名咁岩叫爆擊- -
回復 支持 反對