查看: 14470|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 唉 對呢只game噶意見

我好希望轉返做以前噶港楓,點解d臺灣人可以咁無品,自己去撞到貓z死了,我都死埋,跟住我比距快去返個度,我打幾只怪,距就話我【白幕 廢物 】 距95lv龍騎比貓z撞一下死了,超級搞笑 居然仲係外掛 呵呵 個攻擊簡直侮辱龍騎 居然打cd得個900-1700 仲廣我搶怪 點解有d臺灣狗可以咁無品 請記住呢個人叫卍地獄黑騎卍,無用又廢噶外掛佬,真想打9距
會唔會太長呢[[onion_56]] 發現呢排好多奸商[[onion_52]]
大家有咩比臺灣狗可以講出來分享下[[onion_08]]
回復

死喇 = =
原來我攻擊力侮辱緊龍騎

唔開心中=3=
回復 支持 反對

我都有 d 覺得台人係幾無品既 ,, 一 d  lor
有 d 好似細路咁 ,, 都會聽人講 ,, 做錯會認既 ,,
有 d 就好自大 ,, 自己錯都話岩 ,, 又用廣話人就當自己岩晒咁
不過無品呢樣野 ,, 我覺得多數都係 d 小方面既野
回復 支持 反對

唔好叫人地台灣狗好冇?唔好一個個別事件就決定曬台灣人全部都係咁
嘈個時唔該用書面語,就係平時作文個d,佢打注音文你都有部份睇得明掛???
唔該啦,打機姐,洗唔洗日嘈夜嘈
奸商方面,香港都好多阿,你身邊樓下d 七仔ok都係,係唔係佢地都要汁曬佢?
回復 支持 反對

勁多人用外掛

我個烈炎玩到五十幾lv就冇乜再升lv

次次升lv打緊怪都見人地用外掛就唔想玩

e+  online都係行黎行去,賺下錢.....

但我一蚊都冇比楓谷,靠自己一個人都賺到1e覺得自己叻

一開始都係去乞得10萬蚊=.=之後白手興家
回復 支持 反對

[[onion_10]]
回復 支持 反對

講真
你五十幾 人地用外掛關你咩事
五十幾d圖 唔會比外掛霸曬既啵= =
回復 支持 反對

7# s0103600

50幾lv皇騎 可以去打小音啦............ 特別好多標賊 勁起上黎 一黎就打大音.....
回復 支持 反對

你覺得我可能50幾lv咩,在下是7X lv (努力中) 格鬥家
回復 支持 反對

你覺得我可能50幾lv咩,在下是7X lv (努力中) 格鬥家
小銘 發表於 19-7-2009 00:13

7x唔一定要打cd場囉...你估只有hk ser係咁咩,其他ser都係一樣,7x可以去打大音,大音唔會慢到去邊,再唔係去貓王區,帶護身符過去,都唔係輸cd區好多...
回復 支持 反對