查看: 22078|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 召喚師加技一問

召喚師加技一問~
回復

自己爬文...同埋你玩pvp定刷圖
回復 支持 反對

講下講下
我隻召喚加錯左技= =
但見到洗點水個價好似好....................[[onion_77]]
回復 支持 反對

其實大陸有幾多呢d網.呢個係乞其中一個我多數睇既
http://dnf.17173.com/mfs/index.shtml
召喚其實唔多版本問題要擔心.反正唔係我地打....
只係sp點果度要注意下...
或者分享下我既點法..e家29
雷珠1   群召光b
雪人1   有時都可以助攻下既...
書  滿   窮人回魔之寶
盾我加左1.免20%傷....但係算係幾食魔既..可加可唔加.召喚走位好d就得喇...[我唔好]
gbl 10  前置[後期好多b都要gbl10做瓶置../]
強化 滿..唔使講喇掛..
小火龍...又唔係前置又唔勁..唔好加..[我認為低果陣唔勁...無咩作用..加左1試下==]
下位b 全5 前置去上位b  光要加到可以群召3隻 [因為雷光珠有3粒...]
跟隨 可以加1.防止卡位  唔加都得..因為佢遲早都係消失
黑騎士.15 15有防禦光環...又係強大肉盾.應該夠用喇..唔一定加到18..
花.10     混亂5秒係幾強的....毒蟲都唔係垃圾...
丸仔 最少1.如果有剩可以加埋 bb圍同一隻boss....好睇呢~
上位. 都係5 前置.  如果有點剩可以加冰/光
大姐...一定滿啦...唔使我講掛....
精靈王 .加1又得.....好睇...唔算好好用...因為cd太長....打得黎又無左....

都可以唔加精靈王.留番d點for覺醒....台服好似未開係咪= =
慢慢等
自爆~你玩自爆就加1[前置]
其他唔知...我唔係玩自爆流既...
以上係我既小小意見....不喜勿插.....多多指教
http://dnf.17173.com/jiadianqi/mofashi.html
都有個加點器.你可以試下不過好似有d舊....唔知仲岩唔岩...
不過我上面果隻就差唔多架喇
回復 支持 反對

你個點好似冇咩力啵= =
17lv光精係可以召4隻的 唔係3隻......
除左光精外 下級上級都只係前置
用咁多點出精靈王 但只點1 囧
精靈王 有成200秒 cd只係20秒 咁叫cd長= =
跟我來 其實好有用 d精分散曬時
掉毒藥前要用集合番d精
唔係既話 掉左=冇掉
黑騎 精靈王已經係大肉盾
火龍 我fd係韓試過滿 話攻擊力唔錯
只係前提佢肯攻擊 用多d毒藥啦
雪人1助攻 不如用番星星彈
以上你係得大姐做主力輸出
混召以契約為主 但精靈又點精靈王
太過神奇了= =
回復 支持 反對

其實大陸有幾多呢d網.呢個係乞其中一個我多數睇既
http://dnf.17173.com/mfs/index.shtml
召喚其實唔多版本問題要擔心.反正唔係我地打....
只係sp點果度要注意下...
或者分享下我既點法..e家29
雷珠1   群召光b
雪人 ...
almmoklo 發表於 17-8-2009 08:38

大陸加點都好睇既?
回復 支持 反對

我入左去睇睇
什麼推薦+點已經囧死左
得下級冇上級(版本問題?)
花得1 想點?
落花1 pk用咁神奇?
圖書館1
回復 支持 反對

5# wkh900624
我話佢cd長係攻擊既cd長
你可以搵下片....佢地基本上無乜打人.
出左都唔打得中
當打boss果陣.佢只會以每分鍾10個圈去圍住boss轉.打都唔打.
除左走得快同厚血外..佢真係無咩用- -
如果係加就要加到10.

仲有光b我只係話加到出到3隻.唔係17.
一次出4隻同3隻唔會差好多....因為第2次群召都係得3隻.
火龍.你都識話要肯去打.咁唔通下下又搵跟我來.
加得高都唔見得加特別多野.丸仔同跟我來既功用基本上差唔多.只係圍既對象唔同.

雪人既爆炸.同星星既穿透.攻擊數量係唔同的.雪人都可以較高去打飛天既eg懸空既尹伊
當然又唔一定要加...
同埋呢個點唔係要跟住玩架.你唔係睇哂就跟哂架ma.
仲有.召喚玩既係圍毆.唔通一隻對一隻咁頂住哂.d怪走唔到黎先叫最勁.唔會掛.......
姐係想以低攻擊力去同高頻率既攻擊去磨血.

仲有.你地咁多意見.你地唔一早答佢.我早你2粒鍾答wo.
回復 支持 反對

5# wkh900624
我話佢cd長係攻擊既cd長
你可以搵下片....佢地基本上無乜打人.
出左都唔打得中
當打boss果陣.佢只會以每分鍾10個圈去圍住boss轉.打都唔打.
除左走得快同厚血外..佢真係無咩用- -
如果係加就要加到10.
...
almmoklo 發表於 17-8-2009 22:08

精靈王滿係11lv
幾lv滿唔緊要 你話加10但你只係加1
上級又唔點 出到精靈王就只係1
淨係上級既前置就用左500sp
仲唔係浪費 失敗?
下級光召3隻同召4隻好大分別
第1次召到4隻 1隻用黎召上級光
再召第2次下級光 下級精岩岩好7隻
但如果召得3隻既 呢個時候只有5隻下級
又要花多一次mp召過下級光
毒藥同跟我來差得遠
毒藥掉中隻怪 精靈要係個範圍內先會攻擊
而跟我來係冇範圍 無論幾遠都會過黎
唔用跟我來再出毒藥 會有部分精睇唔到而唔打果隻怪
毒藥既效果肯定係會差好多
低攻擊力高頻率 你咁講姐係話技唔洗升得高 最緊要夠多精
要數量就要mp 但同另一個召 d精夠高攻但數量冇咁多 用mp都少好多
仲有"低攻高頻率" 冇跟我來集怪 純靠毒藥根本做唔到你講既野
毒藥冇效率 加上數量上對mp既需求 令召刷圖既速度慢上加慢
回復 支持 反對

做呢呢排個個都咁好火
回復 支持 反對